Advies
Advies over u mobiliteit, comfort en veiligheid, het gebruik van uw computer.

Prima die digitale oplossingen! Maar wat als U ze niet kunt gebruiken? Er zijn nogal wat mensen die weinig digitale vaardigheden hebben. Gelukkig zijn er allerlei manieren om die vaardigheden te verbeteren voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken.

Heeft u vragen over het gebruik van uw computer tablet? En wilt u graag thuis uitleg? Dat kan. AG Thuiscomfort komt bij u thuis om u uitleg op maat te geven; per keer ongeveer 30 minuten. We bespreken vooraf met u wat u wilt leren en hoeveel tijd we daar voor nodig hebben. Hoeveel tijd cq afspraken er nodig zijn is afhankelijk van uzelf.

Wat zijn de kosten?
Omdat we bij u thuis komen betaalt u een vergoeding van € 20,00 per 30 minuten.
Er zijn geen verdere kosten die u moet betalen. Dus geen reiskosten , parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer.

Advies over u mobiliteit, comfort en veiligheid
Meerdere keren per dag wordt een oudere behandeld op de spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis als gevolg van een val. Het letsel als gevolg van een valongeval, bijvoorbeeld hoofdletsel of een gebroken heup kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven en de mate van zelfstandig leven na het ongeval.

Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar leidt ook vaak tot een onveilig gevoel als een onbekende in uw huis is geweest. Ook de babbeltruc, welke meestal wordt toegepast bij ouderen, is een steeds meer voorkomende manier waarbij mensen zich naar binnen willen praten om er met uw waardevolle spullen vandoor te gaan.

Aan advies over mobiliteit en comfort en veiligheid zijn geen kosten verbonden.

Wilt u meer informatie? Bel +31(0)43 -408 14 04 of vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Scroll naar boven