Alarmeringshorloge Active zwart/zilver

 132,95

Met het LifeWatcher Alarmeringshorloge Active zwart/zilver bent u met slechts één druk op de knop in verbinding met uw familie of verzorgende. In een noodsituatie belt het horloge de door u ingestelde contactpersoon….

SKU 637456 Categorie Tags ,
Alarmeringshorloge Active zwart/zilver

Met het LifeWatcher Alarmeringshorloge Active zwart/zilver bent u met slechts één druk op de knop in verbinding met uw familie of verzorgende. In een noodsituatie belt het horloge de door u ingestelde contactpersoon. De andere in de gebruiksvriendelijke App ingestelde contactpersonen ontvangen een melding. Alle contactpersonen kunnen zien waar u zich bevindt. GPS (voor buiten) en Wifi positioning (voor binnen) zorgen voor een nauwkeurige locatiebepaling. Alle horloges hebben een herinneringsfunctie, bijvoorbeeld voor dagbesteding of medicijnen. Lange batterijduur (3-5 dagen).

De LifeWatcher Alarmeringshorloge Active zwart/zilver voor de actieve senior die al gewend is om met mobiele elektronica om te gaan. Ideaal wanneer u geen mobiele telefoon mee wilt nemen, bijvoorbeeld tijdens wandelen of sporten.

De LifeWatcher Active heeft zowel een analoge als digitale tijdsaanduiding en een stappenteller. De Active heeft een telefoonboek met 10 nummers die u kunt bellen. U kunt met dit horloge ook een gesproken bericht naar uw contactpersonen zenden.

Voor de mantelzorgers is er een gebruiksvriendelijke, gratis LifeWatcher App voor iPhone en Android telefoons. Deze App helpt u om te zien waar de drager is en om de instellingen te beheren. Zo kunt u instellen welke van de hulpverleners er onder de alarmknop zit en kunt u een onbeperkt aantal vrienden en familieleden toevoegen die van de meldingen op de hoogte worden gehouden. Hier vult u ook het telefoonboekje in.

De horloges worden geleverd inclusief SIM kaart met € 9,95 tegoed, oplader met oplaadsnoer en een Nederlandstalige handleiding.

Geen abonnement, wél prepaid
De LifeWatcher horloges werken met een Prepaid systeem. De gebruikskosten zijn €9,95 per maand (inclusief onbeperkt data en alarmeren). Het saldo kan eenvoudig opgewaardeerd worden in de App. De horloges hebben lage gebruikskosten.

De LifeWatcher horloges zijn vooralsnog uitsluitend beschikbaar in de Nederlandse taal, dus momenteel alleen geschikt voor gebruik in Nederland en Vlaanderen.

Merk

LifeWatcher

Nummer

LWA2100

Productgewicht

48 gr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alarmeringshorloge Active zwart/zilver” te beoordelen
Scroll naar boven