Alecto draadloze deurbel met flitslicht

 19,75

SKU 801398 Category

Alecto draadloze deurbel met flitslicht

De Alecto draadloze deurbel met flitslicht ADB-19 is een handig hulpmiddel in ieder huishouden. Na installatie kunt u ten allen tijde horen, en ook zien, dat er iemand aanbelt. De meldingsunit steekt u eenvoudig in ieder stopcontact. Dat betekent dat u de meldingen van de deurbel altijd in uw buurt heeft. Als er iemand aanbelt, geeft de Alecto draadloze deurbel met flitslicht ADB-19 u daarvan melding met één van de 35 melodieën. U kiest zelf welke melodie u prettig vindt. Daarnaast heeft deze draadloze deurbel de mogelijkheid een waarschuwingsflitslicht af te geven. Ook als u een iets minder goed gehoor heeft zal er niet tevergeefs worden aangebeld door uw bezoek of de postbode. U kiest er zelf voor of u gewaarschuwd wil worden door een van de meldingmelodieën, het flitslicht of beide tegelijk.

Spatwaterdicht en eenvoudig te installeren
In ons Nederlandse klimaat is het natuurlijk belangrijk dat uw deurbel spatwaterdicht is. Daarom is uw Alecto ADB-19 spatwaterdicht volgens de IP44 richtlijn. IP44 wil zeggen dat uw draadloze deurbel beschermd wordt en getest is tegen spatwater volgens internationale normeringen. Dus ook als uw draadloze deurbel regelmatig met regen in aanraking komt, zal deze te allen tijde goed blijven functioneren.

De Alecto ADB-19 is eenvoudig te installeren. Hij bestaat uit twee onderdelen. U bevestigt de drukknop op uw deurpost naast uw voordeur, en steekt de stekker met de waarschuwingslamp en luidspreker in een stopcontact naar keuze. Dat is het! Uw draadloze deurbel met flitslicht is klaar om gebruikt te worden. Hij werkt op een simpele knoopcel batterij die lang meegaat.

 

Merk

Alecto

Nummer

ADB-19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alecto draadloze deurbel met flitslicht” te beoordelen
top