Arion Easy Off

 23,65

2 tot 3 werkdagen levertijd

SKU N/A Category Tag

Beschrijving Arion Easy Off

De Arion Easy Off is hét hulpmiddel voor het uittrekken van steunkousen met een open of gesloten teenstuk. De Arion Easy Off is speciaal ontwikkeld om problemen bij het uittrekken van therapeutische elastische kousen, panty’s op te lossen. Het uittrekken van therapeutische elastische kousen is, net als het aantrekken, voor zowel patiënten als zorgverleners een dagelijks moeizame handeling

Het uittrekhulpmiddel Easy Off is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Deze eigenschappen vormen een ultra glad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie. De wrijvingsreductie van de Arion Easy Off zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en zorgvragers tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft tevens een positief effect op de therapietrouw bij zorgvragers. Hiernaast kan de zorgvrager door de eenvoudige, duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk therapeutische elastische kousen en panty’s uittrekken.

Productvoordelen
Reductie fysieke belasting voor de zorgverlener en de patiënt
Toename zelfstandigheid en therapietrouw van de patiënt
Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk
Eenvoudig in gebruik Spaart tijd en kosten Lange levensduur
Makkelijk mee te nemen

Maat
Small: schoenmaat 34 – 37
Medium: schoenmaat 38 – 41
Large: schoenmaat 42 – 45

Tip : Wij raden u aan om de speciaal ontwikkelde Arion Slide Solution Gloves te kopen als hulpmiddel bij het aantrekken van uw steunkousen. Het gebruik van deze speciale rubber handschoenen zorgt voor een aanzienlijke reductie van de fysieke belasting van handen, vingers en polsen bij het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen.

 

Merk

Arion

Categorie

Toepassing

Uittrekken

Nummer

E01510

Uitvoering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arion Easy Off” te beoordelen
top