Arion SlideX

 14,20

2 tot 3 werkdagen levertijd

SKU N/A Category Tag
Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Stel u vraag
Of stuur ons een bericht

Beschrijving Arion SlideX

De Arion SlideX voor het aan- en uittrekken van elastische kousen en panty’s door zorgverleners te gebruiken in combinatie met Easy-Slide, Sim-Slide en Magnide. De oplossing voor het aan- en uittrekken van elastische kousen die tot de knie of de lies komen.

De Arion SlideX vermindert de wrijvingsweerstand vanaf de enkel tot aan de knie of lies en wordt gebruikt in combinatie met de Arion Easy-Slide, Sim-Slide of Magnide. Het aantrekken van de elastische kous door de persoon zelf of het opduwen door de zorgverlener gaat in combinatie met de SlideX erg gemakkelijk. De druk van de elastische kous wordt, door gebruik te maken van de SlideX, gelijkmatig over het been verdeeld, wat belangrijk is voor een goede werking van de kous.

Het voor de elastische kous en de eigen hand- en schoudergewrichten belastende ‘trekken aan de boord’ is niet meer nodig. Zodra de boord van de elastische kous op de SlideX ligt, kan de zorgvrager de zorgverlener helpen met het opduwen van de kous door aan de lus van de SlideX te trekken.

Voordelen van de Arion SlideX
Universeel voor alle Slide Solutions
Top kwaliteit – buitengewoon ontwerp
Reductie fysieke belasting voor de zorgverlener en de patiënt
Toename zelfstandigheid en therapietrouw van de patiënt
Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk
Eenvoudig in gebruik
Spaart tijd en kosten
Lange levensduur
Makkelijk mee te nemen

Maten:
Medium: diameter van het been < 20 cm
Large: diameter van het been > 20 cm

Het is aan te raden om de speciaal ontwikkelde Slide Solution Gloves te kopen als hulpmiddel bij het aantrekken van uw steunkousen. Het gebruik van speciale rubber handschoenen zorgt onder andere voor een aanzienlijke reductie van de fysieke belasting van handen, vingers en polsen bij het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen. De handschoenen zorgen bovendien voor een optimale grip, waardoor de kous makkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder aan de kous te trekken. Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bovendien bij aan het behoud van de juiste druk van de kousen. Daarnaast beschermen handschoenen de kous tegen mogelijke beschadiging door nagels en sieraden.

 

Merk

Arion

Categorie

Toepassing

Aan/uitrekken

* Maat

Large, Medium

Nummer

E01520

Uitvoering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arion SlideX” te beoordelen
top
Scroll naar boven