Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 - 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Gipshoezen

Gipshoezen beschermen uw gips tijdens het douchen of baden. Er zijn gipshoezen voor zowel volwassen als kinderen. Douchehoezen zijn er voor de armen en benen. Bij de armhoezen kunt u kiezen voor een hoes die tot de elleboog reikt of een hoes die tot boven de elleboog reikt. Hetzelfde geldt voor de douchehoes voor het been, deze zijn verkrijgbaar voor het onderbeen en het bovenbeen. Naast de beschermhoezen voor onder de douche hebben we ook een aantal beschermhoezen voor buiten.

Waar moet u op letten bij het kopen van een gipshoes?
Een gipshoes is ook geschikt voor een arm of been in het verband of een prothese. Een gipshoes wordt gebruikt om te kunnen douchen of zwemmen ondanks dat een been of arm in het gips of verband zit. Een gipshoes met klittenband zorgt er voor dat het gips schoon blijft, maar is niet volledig waterdicht. Een gipshoes kan vaker gebruikt worden. Gipshoezen zijn niet geschikt om te gebruiken bij een open wond zonder verband.

Let bij de aanschaf van de gipshoes op het doel van het gebruik. Douchen/zwemmen of schoonhouden van het gips of verband.

Toont alle 11 resultaten

Scroll naar boven