Toilethulpmiddelen

Toilethulpmiddelen zijn essentiële hulpmiddelen voor dagelijks gebruik van het toilet. toilethulpmiddelen zijn ontworpen om uw toiletervaring veiliger en comfortabeler te maken. Met een breed scala aan producten zoals toiletbeugels, toiletstoelen, toiletverhogers en meer, bieden deze hulpmiddelen de ondersteuning en stabiliteit die u nodig heeft.

Met Toilethulpmiddelen kunt u met vertrouwen naar het toilet gaan, wetende dat er hulpmiddelen zijn om u te helpen. Of u nu extra ondersteuning nodig heeft bij het opstaan en gaan zitten, of een verhoogde zitting om spanning op uw gewrichten te verminderen, deze hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen met uw behoeften in gedachten.

Met de nadruk op veiligheid en comfort zijn deze toilethulpmiddelen duurzaam en betrouwbaar. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een stevige constructie om langdurig gebruik te garanderen. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus.

Toilethulpmiddelen zijn onmisbaar op elk toilet, of het nu gaat om thuisgebruik of in een zorginstelling. Ze bieden de nodige ondersteuning en helpen bij het behouden van uw zelfstandigheid en comfort. Investeer vandaag nog in deze hoogwaardige toilethulpmiddelen en ervaar het verschil dat ze kunnen maken in uw dagelijks leven.

Toiletbeugels:
Toiletbeugels bieden steun en veiligheid bij het toiletbezoek en het maken van transfers. Mocht u zichzelf bijvoorbeeld verplaatsen van een rolstoel naar het toilet kunt u de toiletbeugel als extra ondersteuning gebruiken. Vaak biedt een steunpunt in een omgeving als een badkamer of toilet extra veiligheid en is het vaak noodzakelijk om het gevaar om te vallen te verkleinen. Ook zal dit de zelfstandigheid en zelfverzekerdheid van iemand die minder goed ter been is vergroten.
Toiletstoelen:
Toiletstoelen (postoel) zijn er in veel uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld vaste, verstelbare, opvouwbare of verrijdbare modellen. Toiletstoelen geven u meer veiligheid en comfort. Standaard modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van armleuningen en toiletemmer. Daarnaast zijn er modellen die inklapbaar zijn, deze zijn makkelijk te vervoeren, mee te nemen en op te bergen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor toiletstoelen op wieltjes, hiermee kan iemand eenvoudig verplaatst worden. Er zijn toiletstoelen die ook te gebruiken zijn als douchestoel.
Toiletverhogers:
Een toiletverhoger geeft ondersteuning als het moeilijker wordt om zelfstandig van het toilet gebruik te maken. Met een toiletverhoger kunt u makkelijker gebruik maken van de toilet als de toiletbril voor u te laag is en het door uw knieën gaan erg lastig is. Het verhogen van het toilet zorgt er dan voor dat het gaan zitten en weer opstaan gemakkelijker en veiliger mogelijk wordt. Om de veiligheid te verbeteren en de onafhankelijkheid van de gebruiker te verhogen is het aan te raden een toiletverhoger in combinatie met wandgrepen/handsteunen te gebruiken.
Toiletzittingen:
De toiletzitting is een wezenlijk onderdeel voor het toilet. Voor de juiste zithouding en comfort is een goede toiletzitting onmisbaar. In onze webshop vindt u onder andere toiletzittingen met armleuningen of zachte zittingen bekijk onze diverse modellen

Scroll naar boven