BBrain Basic Sprekende kalenderklok

 99,00

Deze BBrain Basic Sprekende kalenderklok geeft in grote letters en cijfers de digitale tijd, datum en dagdeel weer. Ook wordt er met een druk op de grote knop aan de bovenzijde de tijd en het dagdeel uitgesproken….

SKU N/A Categorie Tags ,
Dit kunt u van ons verwachten:
Deze BBrain Basic Sprekende kalenderklok geeft in grote letters en cijfers de digitale tijd, datum en dagdeel weer.

Ook wordt er met een druk op de grote knop aan de bovenzijde de tijd en het dagdeel uitgesproken (“De tijd is: donderdag, ochtend, 6 minuten voor elf”). Ideaal voor mensen die structuur nodig hebben en voor blinden en slechtzienden.

Deze unieke kalenderklok doet echter veel meer dan alleen de tijd aangeven. Zo heeft deze sprekende klok 20 herinneringsberichten. Deze berichten kunnen worden ingesteld om dagelijks, wekelijks of eenmalig uitgesproken te worden of als alarmsignaal af te gaan. Ook verschijnt er op de klok een bijbehorende plaatje ter verduidelijking.

Voorbeelden van herinneringsberichten zijn bijvoorbeeld: drink een glas water, tijd voor de medicijnen of geplande gebeurtenissen zoals doktersafspraken of familiebezoeken. Mensen reageren vaker beter op een stem die ze kennen. Daarom is het mogelijk om zelf berichten in te spreken en deze op de gekozen tijd te laten afspelen.

Er is keuze uit vijf verschillende displays en drie achtergrondkleuren voor een maximale leesbaarheid. Voor slechtzienden is het mogelijk te kiezen voor een gele achtergrond met zwarte letters voor een maximaal contrast.

Deze BBrain Basic Sprekende kalenderklok helpt personen onafhankelijk te blijven, zich aan de dagelijkse routine te houden en belangrijke afspraken na te komen.

Beschikbaar in twee kleuren Rood en Zwart

De klok is neer te zetten of op te hangen. Kan gebruikt worden met de meegeleverde netadapter op het elektriciteitsnet.

Kenmerken BBrain Basic Sprekende kalenderklok
• Reminders met eigen stem inspreken
• Speciaal voor slechtzienden
• Spreekt de tijd en reminder uit
• 20 Vooringestelde Alarmen
• 12 of 24 uurs modus
• Dagdeelfunctie op het hele scherm voor mensen die in een gevorderd stadium van dementie zitten
• Neer te zetten of ophangen
• Inclusief adapter
• Nederlandse handleiding

Merk

BBrain

Nummer

BB6500

Afmetingen

H21 x B16 x D6 cm

* Kleur

Rood, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BBrain Basic Sprekende kalenderklok” te beoordelen
Scroll naar boven