BBrain Senioren Muziekspeler

 179,00

De BBrain senioren muziekspeler is dankzij de eenvoudige functies gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop, kunt u deze muziekspeler persoonlijk instellen zodat u of uw partner geen problemen hebben met het bedienen….

SKU N/A Category
Dit kunt u van ons verwachten:

Heeft u een vraag of wilt telefonisch bestellen Bel ons 043 – 408 14 04

of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag
Kenmerken BBrain Senioren Muziekspeler

Muziek brengt veel vreugde in het leven van de mens en heeft ook een krachtige en kalmerende invloed. Het is dus belangrijk dat iedereen op elk gewenst moment kan genieten van muziek. Voor senioren en mensen die lijden aan dementie is het vaak lastig om de hedendaagse radio’s of muziekspelers te bedienen. De BBrain muziekspeler daarentegen is dankzij de eenvoudige functies gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop, kunt u deze muziekspeler persoonlijk instellen zodat u of uw partner geen problemen hebben met het bedienen van de muziekspeler en dat er niet per ongeluk op de verkeerde knop gedrukt wordt.

Beschikt over een moderne DAB+ digitale radio. Inclusief stereo hoofdtelefoonaansluiting en een gratis USB stick met een opslag voor bijna 1000 liedjes. Verkrijgbaar in drie kleuren.

Wat maakt deze BBrain senioren muziekspeler uniek?

• De innovatieve interface kan eenvoudig worden gepersonaliseerd voor individuele gebruikers. De grote gekleurde knoppen kunnen worden gedraaid om te verbergen of juist zichtbaar te maken. Dit vermindert verwarring bij de gebruiker.

Hoe kan deze BBrain senioren muziekspeler helpen bij dementie?

Vergroot het zelfvertrouwen
• Als u niet meer kunt herinneren welke dag het is, maar u kunt wel elk woord van uw favoriete liedje meezingen; dan voelt u zich goed over uzelf.
Maak gebruik van herinneringen
• Wanneer verbale communicatie te lastig wordt dan is muziek een manier om verbintenis te voelen met de wereld. Een favoriet stukje muziek kan iedereen aan het lachen of huilen maken wanneer het in verband wordt gebracht met herinneringen van vroeger. Op deze manier kunnen emoties verwerkt worden.
Verbetert de stemming
• Muziek kan gebruikt worden om goede zin te krijgen. Een wetenschappelijke studie over ‘leven met dementie in verzorgingstehuizen’ heeft bewezen dat het luisteren naar uw favoriete muziek zeer doeltreffend is. Het helpt te ontspannen en het vermindert angst en stress.
Perfect om te ontspannen
• In een vergevorderd stadium van dementie, kan muziek veel passief plezier bieden. Luisteren naar uw favoriete plaat kan er voor zorgen dat u zich comfortabel voelt in een wereld die steeds vreemder lijkt.

Merk

BBrain

Nummer

BB6000

Breedte

24 cm

Hoogte

18 cm

Diepte

13 cm

* Kleur

Geel, Groen, Rood

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BBrain Senioren Muziekspeler” te beoordelen
Scroll naar boven