Bestekset Rood

 42,25

Deze Bestekset Rood is speciaal ontworpen voor Alzheimer patiënten. Deze Bestekset bevordert de eetlust bij alzheimer patiënten. Wetenschappelijk onderzoek heeft onder andere aangetoond dat….

SKU 632542 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
Deze Bestekset Rood is speciaal ontworpen voor Alzheimer patiënten.

Deze Bestekset bevordert de eetlust bij alzheimer patiënten. Wetenschappelijk onderzoek heeft onder andere aangetoond dat Alzheimer patiënten gevoeliger zijn voor de kleur rood.

40 % Van de Alzheimer patiënten lijdt aan onder andere gewichtsverlies. Hiervoor zijn verschillende oorzaken. Alzheimer patiënten kunnen vaak moeilijk zelfstandig eten, ze zijn snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. Daarnaast is het voor hen moeilijk om onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Bij meer dan 60% van de Alzheimer patiënten is het vermogen om kleuren te onderscheiden verminderd. De helft van deze mensen wordt hierdoor belemmerd in het dagelijkse leven.

Het bestek is bovendien zeer geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit in de pols en in de vingers. Het bestek is buigzaam voor optimaal gebruiksgemak. Voorzien van een zachte handgreep voor extra comfort. Het Alzheimer Bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork kunnen in een gewenste hoek gebogen worden tot 90 °

Merk

Able2

Nummer

PO4200

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bestekset Rood” te beoordelen
Scroll naar boven