Body Active Trainer

 189,00

De Body Active Trainer is een Elektro Musculair Stimulatie (EMS) apparaat dat de bloedcirculatie in de voeten en onderbenen op een veilige en effectieve manier verbetert. Het fysiologische resultaat is dat de voet- en kuitspieren samentrekken en ontspannen

SKU 1637216 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

De Body Active Trainer is een Elektro Musculair Stimulatie (EMS) apparaat dat de bloedcirculatie in de voeten en onderbenen op een veilige en effectieve manier verbetert. Het fysiologische resultaat is dat de voet- en kuitspieren samentrekken en ontspannen, waardoor een pompeffect ontstaat. Deze actie imiteert het natuurlijke bloedcirculatiesysteem van het lichaam in de benen tijdens het lopen. Wanneer de kuitspieren samentrekken wordt bloed in de diepe aders van de benen geperst en in de richting van het hart geduwd. Deze actie voorkomt effectief de ophoping van bloed. De voetplaten kunnen omhoog en omlaag bewegen. Door deze eenvoudige beweging zullen gewrichten gestimuleerd worden te bewegen, zal de bloedcirculatie verbeteren en zullen zwellingen minder worden.

Daarnaast kan met de bijgeleverde TENS pads lichaamsstimulatie toegepast wordt op bijvoorbeeld buik, schouders, nek of rug. De technologie heeft het klinische bewijs geleverd dat het een veilige en effectieve oplossing is om zelfs hardnekkige pijn te verlichten. Het is een 100% geneesmiddelenvrije therapie die goedgekeurd is en die al meer dan 30 jaar wereldwijd gebruikt wordt door artsen en pijnklinieken.

Advies:
30 minuten per dag. De combinatie van fysieke oefening met EMS stimulatie therapie kan leiden tot maximale resultaten.

Niet gebruiken met een pacemaker, geïmplanteerde defibrillator of andere geïmplanteerde metalen of elektronische apparaten. Tijden zwangerschap en niet bij diepe veneuze trombose.

Wordt geleverd met:
2 TENS pads (40x40mm).
Afstandsbediening (3x AAA batterijen worden meegeleverd)

Merk

Prorelax

Nummer

2MOP0100

Afmeting

42 x 38 x 10 cm

Gewicht

2,1 kg

Extra

Zowel op stroom als met 4*C batterijen (niet meegeleverd) te gebruiken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Body Active Trainer” te beoordelen
Scroll naar boven