Buffalo transferplank

 97,45 112,45

De Buffalo transferplank kan worden gebruikt om zittende transfers te maken. De plank is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen: de dikte is slechts 4 millimeter en heeft een handig handvat….

SKU N/A Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
De Buffalo transferplank kan worden gebruikt om zittende transfers te maken.

De plank is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen: de dikte is slechts 4 millimeter en heeft een handig handvat. De felgekleurde Buffalo transferplank heeft twee inkepingen om maximale stabiliteit en veiligheid te garanderen tijdens een transfer. De transferplank met glijoppervlak is gemaakt van synthetische vezels. Door de composietvezels kan een maximale weerstand gegarandeerd worden en komen er geen krassen op het oppervlak van de plank, wat bij andere materialen na verloop van tijd wel het geval is.

De Buffalo is een hulpmiddel dat gekenmerkt wordt door zijn veelzijdigheid in gebruik. De plank is ideaal voor het maken van kleine transfers binnenshuis: bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer. Voor alle verplaatsingen vanuit een rolstoel naar de bank, bed, stoel of toilet (en vice versa). Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is de transferplank eenvoudig te vervoeren. De plank is dan ook heel goed buitenshuis te gebruiken voor verplaatsingen in en uit de auto, of op en van banken en stoelen in openbare ruimten.

Kenmerken Buffalo transferplank
• Verkrijgbaar met en zonder Anti-slip
• Afmetingen 77 x 32,5 x 0,4 cm
• Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
• Productgewicht 1,23 kg
• Kleur Geel

Merk

Buffalo

Nummer

ATB150

Afmetingen

77 x 32,5 x 0,4 cm

Maximaal gebruikersgewicht

150 kg

Productgewicht

1,23 kg

Kleur

Geel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buffalo transferplank” te beoordelen
Scroll naar boven