Ergobaum Elleboogkruk

Uitverkocht

SKU 1637210 Category Tag
Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Stel u vraag
Of stuur ons een bericht

Ergobaum Elleboogkruk

Bij het ontwerp van een kruk is het niet alleen van belang dat de kruk er mooi uitziet, maar vooral ook dat de kruk praktisch, doordacht en veilig is. De volledig in te stellen grippositionering en hoogte instelling zorgen ervoor dat de kruk zich aanpast aan jou, niet andersom! Samen met de anatomisch en ergonomisch gevormde grip met vering en armondersteuning zorgt de Ergobaum dat alle contactoppervlakken en drukpunten mee vormen en passen bij jouw lichaam. Dat geeft verlichting! Met de Ergobaum Elleboogkruk beweegt u soepel en vloeiend dankzij het schok absorberend systeem in de grip en de vering bij de krukdop.

Daarnaast beschikt de Ergobaum Elleboogkruk ook nog over een opklapbare beensteun die uw been bij stilstaan kan ontlasten of, bij gebruik van beide beensteunen, als zitting kan functioneren. Dat is pas ondersteuning en comfort!

Bij het ontwerp van een kruk is het niet alleen van belang dat de kruk er mooi uitziet, maar vooral ook dat de kruk praktisch, doordacht en veilig is. Vandaar dat de Ergobaum uitgerust is met veiligheidsreflectoren, een LED-lamp voor loopverlichting in het donker, een alarm voor hulpbehoevende- of nood situaties en een Ergocap High Performance krukdop. De Ergobaum opent mogelijkheden voor uw mobiliteitswens en brengt u veilig verder!

Specificaties:
Totale lengte 97 – 124 cm
Gewicht 1,2 kg per kruk
Maximaal gebruikersgewicht 160 kg

 

Merk

Wheelzahead

Nummer

WAGH001

Lengte

97 – 124 cm

Gewicht

1,2 kg per kruk

Max. gebruikersgewicht

160 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ergobaum Elleboogkruk” te beoordelen
top
Scroll naar boven