Etac Molift Raiser Pro

 938,00

Niet op voorraad, Levertijd opvragen

De Etac Molift Raiser Pro zorgt voor een eenvoudige, pro-actieve en veilige transfer van de cliënt en verlicht het werk van de verzorgers. Geeft de cliënt de mogelijkheid zijn eigen spierkracht te gebruiker tijdens de transfer.

SKU 633184 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

De Etac Molift Raiser Pro zorgt voor een eenvoudige, pro-actieve en veilige transfer van de cliënt en verlicht het werk van de verzorgers.

Natuurlijk bewegingspatroon
De Etac Molift Raiser Pro geeft de cliënt de mogelijkheid zijn eigen spierkracht te gebruiker tijdens de transfer. Het natuurlijke bewegingspatroon wordt gestimuleerd en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de cliënt zich veilig voelt. Molift Raiser Pro is eenvoudig in gebruik.

Transfer in kleine ruimte
De Etac Molift Raiser Pro is stabiel en kan om zijn eigen as draaien waardoor hij eenvoudig te manoeuvreren is, ideaal in kleine ruimtes. Molift Raiser Pro zorgt voor een veilige en actieve steun tijdens een korte transfer.

Geschikt voor alle zorginstellingen
De Etac Molift Raiser Pro helpt bij het revalideren van cliënten in een zorginstelling of tijdens een transfer. De cliënt kan nzijn balans verbeteren bij het zitten en opstaan. Molift Raiser Pro biedt altijd een veilige ondersteuning.

Ergonomische greep
De zachte handgreep biedt een optimale, comfortabele en veelzijdige grip. Verschillende greepmogelijkheden voor begeleiders en gebruikers.

Comfortabele kniesteun
Zachte draaibare kniesteun die de beweging volgt van zitten naar staan. Is eenvoudig met één hand te verstellen.

Basisplaat
De basisplaat heeft een gebogen zijde zodat de cliënt eenvoudig dicht bij het toilet kan komen. Lage voetplaat 35 mm. Inclusief vier zwenkwielen waarvan twee centraal beremde wielen. Vengrendel de rem eenvoudig, zowel links als recht met één voet, veilig en functioneel.

Merk

Etac

Nummer

16090204

Maximaal gebruikersgewicht

170 kg

Productgewicht

10,7 kg

Afmeting

B540 x D630 x H1200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etac Molift Raiser Pro” te beoordelen
Scroll naar boven