FXA-100 Noodknop met GPS Tracker

 122,55

SKU 801362 Category Tag
Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Stel u vraag
Of stuur ons een bericht

FXA-100 Noodknop met GPS Tracker

De FXA-100 Noodknop met GPS Tracker van Fysic is een slim hulpmiddel die het leven een stukje veiliger maakt. Met de noodknop in de buurt weet u dat hulp nooit ver weg is. Zeker omdat de noodknop via het GSM-netwerk voor mobiele telefonie werkt; een netwerk dat heel betrouwbaar is, met een dekking van bijna 100%. De SOS noodknop is SIM-lock vrij, dus u hoeft er geen abonnement voor af te sluiten.

Hoe werkt de FXA-100 Noodknop met GPS Tracker?
U kunt de nummers van vijf contactpersonen in de SOS noodknop programmeren. Zoals een partner, buurvrouw, kind of kennis. Wanneer u op de knop drukt belt het systeem automatisch naar het eerste nummer. Daarna belt de SOS noodknop naar het volgende nummer van de lijst. Als de verbinding tot stand komt, kunt u handenvrij praten en luisteren.

Weet u niet precies waar u bent of kunt u moeilijk praten? Dat is geen probleem, want de ingebouwde GPS-tracker bepaalt uw locatie heel nauwkeurig en stuurt deze informatie naar uw contactpersoon.

Wat zijn de voordelen van de FXA-100 Noodknop met GPS Tracker?
Naast de technische kwaliteiten van deze GSM noodknop, is het ook een stijlvol en compact apparaatje. Licht van gewicht, zodat u de noodknop om uw nek kunt dragen aan een koord. Bovendien kunt u er inkomende gesprekken mee ontvangen en drie nummers onder sneltoetsen programmeren.

De belangrijkste voordelen op een rij:
– De alarmering naar (maximaal vijf) bekenden in geval van nood, zodat de kans groot is dat u een van hen bereikt.
– U kunt ook 112 als laatste nummer programmeren, voor het geval dat de eerste vier contactpersonen niet bereikbaar zijn.
– De vijf noodnummers programmeert u vooraf in de SOS noodknop.
– Het apparaatje werkt via het betrouwbare GSM netwerk. U heeft geen abonnement nodig, want het toestel is SIM-lock vrij.
– U kunt handsfree praten en luisteren.
– Alarmering naar bekenden 5 Noodnummers programmeerbaar
– Verkrijgbaar in de kleur zwart
– Wanneer de SOS noodknop wordt ingedrukt en er is sprake van een SIM kaart fout wordt automatisch 112 gebeld.

 

Merk

Fysic

Nummer

FXA-100

Categorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FXA-100 Noodknop met GPS Tracker” te beoordelen
top
Scroll naar boven