Fysic FC-38 Wekker met Dwaaldetectie

 47,50

Beschikbaar via nabestelling

SKU 801143 Category Tag

Fysic FC-38 Wekker met Dwaaldetectie

De Fysic FC-38 Wekker met Dwaaldetectie voorkomt nachtelijk dwalen. De Fysic FC-38 Wekker met Dwaaldetectie zorgt ervoor dat nachtelijk dwalen snel en doeltreffend wordt opgemerkt. Dat vergroot het gevoel van veiligheid, rust en vertrouwen voor zowel verzorgde als verzorgende, binnen de vrijheid en zelfstandigheid van uw eigen woonomgeving. Nachtelijk dwalen op hogere leeftijd komt veel voor. Ouderen kunnen last krijgen van een verstoorde biologische klok, vaak als gevolg van dementie, waardoor ze ‘s nachts opstaan en door het huis gaan dwalen. Met alle mogelijke risico’s en gevolgen van dien.

Dwaaldetectie in twee delen
De Fysic FC-38 Wekker met Dwaaldetectie bestaat uit twee delen. Een dwaalsensor: een stekker met een detector en lampje die u in een stopcontact steekt. Dat kan in uw slaapkamer zijn maar ook een ruimte elders in uw huis. Het andere onderdeel is een wekker die u naast uw bed zet.

In het geval van nachtelijk dwalen werkt de dwaaldetectie als volgt:
1. De dwaalsensor schakelt het oriëntatielampje in zodra de detector een beweging waarneemt.
2. De dwaalsensor stuurt een alarmsignaal naar de ontvanger.
3. De wekker waarschuwt met geluidsignalen dat de bewegingsdetector een beweging heeft waargenomen; als u een vaste slaper bent kunt u ook voor lichtsignalen kiezen.
4. Het bereik van de dwaalsensor is groot. Hij kan tot een afstand van 50 meter van de alarmklok worden geïnstalleerd. Dat geeft u dus veel vrijheid om te bepalen wanneer u in het geval van nachtelijk dwalen wil worden gewaarschuwd.
5. Ook gewoon een goede wekker met alarmklok Natuurlijk is het voornaamste kenmerk van de FC-38 zijn dwaaldetectie. Maar het is ook gewoon een goede elektronische wekker met alarmklok waar u veel plezier van beleeft.
6. Het heldere scherm heeft een uitstekende weergave van tijd en datum.
7. De alarmklok van de wekker kan worden ingeschakeld op elk gewenst tijdstip en wekt u met geluidssignalen, lichtsignalen of beide.
8. Uiteraard is de wekker voorzien van een snooze-functie voor als u zich ‘s ochtends graag nog eens omdraait.

 

Merk

Fysic

Nummer

FC-38

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FC-38 Wekker met Dwaaldetectie” te beoordelen
top