Fysic FX-6020 Senioren DECT Telefoon

 68,00

SKU 801122 Category Tag

Fysic FX-6020 Senioren DECT Telefoon

Deze Fysic FX-6020 Senioren DECT Telefoon is een draadloze telefoon met grote toetsen en 2 handsets. Deze Fysic FX-6020 Senioren DECT Telefoon is een stijlvol vast telefoontoestel, wordt standaard geleverd met twee handsets, voor extra gebruiksgemak. U kunt bijvoorbeeld op twee verdiepingen in huis een handset plaatsen. U hoeft zich niet naar boven of naar beneden te haasten als de telefoon gaat. Gebruikt u het toestel in een zakelijke omgeving? Dan kunt u de handsets in twee kantoren plaatsen en intern bellen doorverbinden. Het heldere display met blauwe achtergrondverlichting is eenvoudig af te lezen en geeft het toestel ook een chique uitstraling. Een mooie combinatie van design en gebruiksgemak.

Voordelen van een draadloze telefoon met grote toetsen Een telefoon met grote toetsen kan ergernis en miscommunicatie voorkomen. U loopt geen risico dat u een verkeerd nummer of verkeerde letter intoetst doordat de toetsen gewoonweg te klein zijn, iets wat met mobiele telefoons regelmatig gebeurt. De ‘autocorrect’ functie op smartphones is zelfs berucht vanwege de foute correcties die het programma maakt (al zijn die soms ook erg grappig). Met grote toetsen is dit allemaal niet aan de orde en dat is extra handig voor mensen die slecht zien.

De Fysic FX-6020 Senioren DECT Telefoon is bovendien geschikt voor gehoorapparaten. Oftewel, deze draadloze telefoon met grote toetsen biedt gebruiksgemak aan een brede doelgroep De mogelijkheid van intern bellen en doorverbinden met de tweede handset. Het aantrekkelijke design, dat in een zorgvuldig gekozen interieur of een stijlvolle kantoorsetting past. Het grote en verlichte display. De duidelijke cijfers op de toetsen en de goede geluidskwaliteit.

 

Merk

Fysic

Nummer

FX-6020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FX-6020 Senioren DECT Telefoon” te beoordelen
top