Fysic FX-8025 senioren DECT telefoon combo

 89,00

SKU 801230 Category Tag

Fysic FX-8025 senioren DECT telefoon combo

De Fysic FX-8025 senioren DECT telefoon combo een Combinatie van DECT draadloos en vaste eenvoudige telefoon. De Fysic FX-8025 senioren DECT telefoon combo is een combinatie van een vaste eenvoudige telefoon met grote toetsen en het gemak van een bijpassende DECT handset voor draadloos bellen door het hele huis. Zowel het vaste toestel als de handset zijn uitgerust met kenmerken om oudere bellers het gemakkelijk te maken. De toetsen hebben een extra groot formaat. De toestellen zijn eenvoudig in het gebruik. De handset en het vaste toestel werken uitstekend samen. U kunt doorverbinden, samen uitgaand bellen en binnenshuis met elkaar praten.

Welke specificaties heeft de Fysic FX-8025 senioren DECT telefoon combo?
– Een telefoonboek met 50 geheugens
– Vier fototoetsen zodat u gemakkelijk uw naasten kunt bellen
– Naam- en nummerweergave
– Ingebouwd antwoordapparaat
– Uitbreidbaar met extra handpost FX-8010 (los verkrijgbaar)

De handpost
De DECT handpost is van alle handigheden die u verwacht voorzien. Zo kunt u tot 50 voorkeuzenummers in het telefoonboek programmeren. Handig om bijvoorbeeld uw familie, huisarts en allerlei andere contacten onder te zetten. Zoeken naar een telefoonnummer is daardoor bijna niet meer nodig. U kunt de FX-8025 met verschillende extra handsets uitbreiden (de FX-8010). Dankzij de DECT technologie werken die storingsloos en met een groot bereik samen met het basisstation. En zoals al onze DECT toestellen heeft deze eenvoudige telefoon het Eco friendly kenmerk, dat voor een zeer laag stralingsniveau staat.

Eenvoudige vaste telefoon
De vaste telefoon uit de combinatieset kenmerkt zich door extra grote, verlichte toetsen waarmee het kiezen van een telefoonnummer erg gemakkelijk gaat. Op het verlichte beeldscherm kunt u goed zien wie er belt of welk nummer u heeft gekozen. En de telefoon werkt ook voor mensen met een gehoorapparaat. Hij kan in combinatie met uw ringleiding worden gebruikt zodat u zonder hinderlijke omgevingsgeluiden een gesprek voert. Het ingebouwde antwoordapparaat – ook vanaf de handpost te beluisteren – kan tot een kwartier aan berichten aannemen voor u.

 

Merk

Fysic

Nummer

FX-8025

top