Fysix FX-6000 Senioren DECT Telefoon

 47,55

SKU 801119 Category Tag

Fysix FX-6000 Senioren DECT Telefoon

De Fysix FX-6000 Senioren DECT Telefoon met grote toetsen houdt telefoneren plezierig. De Fysix FX-6000 telefoon met zijn grote, duidelijke cijfertoetsen en groot verlicht display is hij heel makkelijk te bedienen. De geluidskwaliteit is fantastisch. Hij is gemaakt om het plezier in telefoneren terug te brengen voor iedereen. Ook als u niet zo goed meer ziet of hoort.

De belangrijkste pluspunten van de Fysix FX-6000 in een notendop:
– Mooi design
– Groot verlicht display
– Duidelijke cijfers

Daarnaast beschikt de telefoon over allerlei technische snufjes. Zo kunt u meerdere handsets koppelen en kunt u met een druk op de pageknop elke handset laten piepen en knipperen. Die raakt u dus nooit meer kwijt.

Goede geluidskwaliteit, ook als u een gehoorapparaat draagt
Een telefoongesprek moet goed te volgen zijn voor beide partijen aan de lijn. Ook als u iets minder goed hoort of een gehoorapparaat heeft. De FX-6000 telefoon met grote toetsen is daar op ingericht. Het gespreksvolume is heel gemakkelijk harder of zachter te zetten. Daarnaast is de FX-6000 uitgerust met een boost-functie. Dat betekent dat u met één druk op de knop het volume ineens een stuk harder zet. Handig als de verbinding slecht is. Hoort u hoge of lage tonen minder goed? Deze Fysix FX-6000 Senioren DECT Telefoon kan hoge of lage tonen dempen of juist versterken. Dat kan tijdens het gesprek dus elke gebruiker van de telefoon kiest zijn eigen voorkeur. En de telefoon werkt ook zonder storing voor mensen met een gehoorapparaat. Hij kan ook in combinatie met uw ringleiding worden gebruikt zodat u zonder hinderlijke omgevingsgeluiden een gesprek voert.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij deze telefoon met grote toetsen voorop
De Fysix FX-6000 Senioren DECT Telefoon is heel erg vriendelijk in het gebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld handsfree praten en luisteren. Er is plek om drie veelgebelde contacten onder vaste knoppen te zetten. Handig om bijvoorbeeld familie, uw huisarts of een alarmnummer aan te koppelen. En vanuit het menu kunt u nog eens 50 extra contacten kiezen. Zoeken naar een telefoonnummer is daardoor bijna niet meer nodig. Zoals al onze DECT toestellen heeft de FX-6000 het Eco friendly kenmerk, dat voor een zeer laag stralingsniveau staat.

 

Merk

Fysic

Nummer

FX-6000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysix FX-6000 Senioren DECT Telefoon” te beoordelen