Handicare opklapbare toiletbeugel

 96,20 102,55

SKU N/A Category

De Handicare opklapbare toiletbeugel biedt niet alleen steun tijdens het gaan zitten op en opstaan van een toilet of douchezitting.

Maar ook bij zijwaarts overschuiven, bijvoorbeeld vanuit een (rol)stoel naar het toilet. De Handicare opklapbare toiletbeugel is waterbestendig en kan zwaarder belast worden dan bijvoorbeeld een armlegger van een douchezitting.

Verschillende lengtes
De toiletbeugel is verkrijgbaar in 5 verschillende lengtes (530 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm of 900 mm). Zo kan er gekozen worden voor de lengte die past bij de diepte van het toilet en die genoeg bewegingsruimte vrijlaat bij verschillende handelingen.

Diverse toepassingsmogelijkheden
De beugel kan niet alleen naast het toilet gebruikt worden, maar ook bijvoorbeeld in de douche. De beugel is waterbestendig en kan zwaarder belast worden dan bijvoorbeeld een armlegger van een douchezitting. De gebogen buis begint en eindigt in het klemblok: dit garandeert een sterke en waterdichte constructie.

De beugel wordt voornamelijk in neergeklapte toestand gebruikt, maar kan ook opgeklapt worden. In de opgeklapte positie vergrendelt de beugel automatisch, zodat hij ook dan een betrouwbare steun biedt.

 

Merk

Handicare

Nummer

LI2603

Breedte muurplaat

11 cm

Hoogte muurplaat

25 cm

Max. statische belasting

150 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handicare opklapbare toiletbeugel” te beoordelen
top