Hipshield Heren 3-pack

 94,65

Hipshield Heren 3-pack reduceert het risico op heupfacturen. De Hipshield Heren 3-pack is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. De technologie is oorspronkelijk….

SKU N/A Category Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

Heeft u een vraag of wilt telefonisch bestellen Bel ons 043 – 408 14 04

of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag
Hipshield Heren 3-pack reduceert het risico op heupfacturen.

De Hipshield Heren 3-pack is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. De technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de bescherming van motorrijders. De CE gemarkeerde protector heeft een honingraatstructuur gevuld met luchtcellen. Deze cellen vormen samen een serie minischokbrekers die de schok absorberen en verspreiden. De beschermer is zo ontworpen dat deze op alle heupen perfect past. De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken.

Trek de onderbroek aan met het Hipshield label naar voren. Schuif de protectors in de beide vakken aan de zijkanten van de onderbroek met de breedste kant boven en de glimmende structuur aan de buitenkant. Let op dat u de beschermer op de juiste manier plaatst.

Inhoud Hipshield Heren 3-pack: 2 protectors en 3 onderbroeken. ( onderbroeken zijn los te bestellen )

Bepaal uw maat door uw tailleomtrek te meten.

Maattabel Hipshield Heren:
Small = 76 – 81 cm
Medium = 83 – 89 cm
Large = 91 – 96 cm
XL = 99 – 104 cm
XXL = 106 – 112 cm
XXXL = 111 – 116 cm

Wasinstructie:
De beschermers dient u met de hand te wassen in warm water met zeep. Daarna 10 minuten laten drogen. De onderbroeken kunt u in de wasmachine wassen (of handwas) op maximaal 60°C

 

Merk

Able2

Nummer

PR20305

*Uitvoering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hipshield Heren 3-pack” te beoordelen
Scroll naar boven