Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Fietstrainers

Fietstrainers kunnen door iedereen gebruikt worden. Ze zijn vooral geschikt als u meer beweging wilt krijgen zonder dat u naar buiten gaat. Dit is erg handig als u niet meer kunt fietsen of als u last heeft van uw benen. U kunt dan toch wat beweging krijgen. Het kan ook zijn dat uw fysiotherapeut deze oefening heeft aangeraden als u last heeft van uw benen. Bewegen stimuleert uw bloedsomloop en dat is goed voor uw gezondheid. agthuiscomfort.nl heeft een aanbod van meerdere fietstrainers.

Toont alle 3 resultaten

Kenmerken van een fietstrainer:
Bij vrijwel elke fietstrainer kunt u de weerstand aanpassen met een knop aan de bovenkant. U kunt zo zelf bepalen of u licht of juist zwaar wilt trappen. Als u net begint kunt u voor de lichtste stand kiezen. Elke keer dat een bepaalde stand u vrij makkelijk afgaat kunt u voor een zwaardere stand kiezen om uw conditie te verbeteren. Wilt u een fietstrainer kopen maar twijfelt u nog? U kunt dan eerst de productomschrijvingen raadplegen voor de specifieke kenmerken van elk model.

Een fietstrainer heeft een stevige basis door de poten die plat op de grond liggen. Hierdoor kan de trainer niet verschuiven tijdens het trappen. De trappers zijn voorzien van een band die over uw voet loopt zodat uw voeten op de trappers blijven. Fietstrainers zijn verkrijgbaar met of zonder een display. Het display geeft informatie over hoe lang u bezig bent, hoeveel calorieën u heeft verbrand en hoeveel keer u rond heeft getrapt. Deze informatie is handig als u uw voortgang bij wilt houden.

Scroll naar boven