Hoog laag bedden

Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
Of stel hier u vraag

Hoog laag bedden ook wel (thuis)zorgbedden, verpleegbedden of ziekenhuisbedden genoemd. Een hoog laag bed is een in hoogte verstelbaar bed en zijn daarom uitermate geschikt voor de thuisverzorging van mensen. Omdat mensen vaak in hun eigen, vertrouwde omgeving willen blijven, is het erg prettig dat deze hoog laag bedden de mogelijkheid bieden om in hun eigen omgeving verzorgt te kunnen worden.

Toont alle 2 resultaten

Hoog laag bed
Zoals al blijkt uit de naam zijn deze bedden hoogte verstelbaar. U kunt in een hoog laag bed zowel zitten als liggen. Het bed werkt door middel van een motor die u eenvoudig in werking stelt met een afstandsbediening. Deze bedden worden ook wel zorgbedden genoemd omdat ze vaak worden gebruikt bij de verzorging van mensen thuis. Voor personen die bedlegerig zijn bieden deze zorgbedden meer comfort en gemak en maken het noodgedwongen verblijf in bed een stuk aangenamer.

Wordt een hoog laag bed vergoed?
Een hoog laag bed valt onder een aangepast bed. Wanneer u een diagnose voor verpleegzorg heeft of wanneer een aangepast bed noodzakelijk is voor mensen die daardoor zelfstandig blijven kunt u in een aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw (basis)verzekering. Neem altijd contact op met uw verzekering.

top