Kussens

In het assortiment kussens van agthuiscomfort.nl vindt u kussens geschikt voor vele doeleinden.
Kussens zorgen voor extra comfort en bescherming tijdens het zitten en liggen. Op deze pagina vindt u verschillende soorten kussens, zoals een anti decubitus kussen, draaikussen, massagekussen, een warmtekussen etc. Elk type kussen dient weer een ander doel en beschikt over specifieke eigenschappen.De kussens zijn bovendien allemaal van zacht materiaal en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Welk type kussen is voor u het meest geschikt?

Anti decubitus kussen:
Decubitus betekent doorliggen of doorzitten. Wanneer u dagelijks voor langere tijd in bed of in een (rol)stoel zit, kunt u last krijgen van doorzitplekken. Dit kan vooral ontstaan op plaatsen waar huid en bot dicht op elkaar zitten. Een Anti decubitus kussen is speciaal ontworpen om de druk op het lichaam te verspreiden en op deze manier te verlagen.
Stuitkussen:
Wanneer u last heeft van een pijnlijk stuitje heeft u de keuze uit diverse stuitkussens. Deze zijn zo gemaakt dat uw stuitje zoveel mogelijk wordt ontlast. Dat gebeurt bijvoorbeeld dankzij een kussen met eierdopstructuur die zorgt voor een optimale luchtcirculatie.
Rugkussen:
Rugkussens zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn onder meer geschikt om comfortabel te zitten in bed of de rug te ondersteuenen wanneer u in een bureaustoel zit. De Spina-Bac Rugkussen is speciaal ontworpen voor mensen met rugklachten en brengt uw rug in een natuurlijke houding.
Ringkussen:
Wanneer u last heeft van aambeien of een pijnlijk stuitje kunt u veel profijt hebben van een ringkussen. Deze kussens, die lijken op een donut, hebben een opening in het midden waardoor u geen druk voelt op de pijnlijke plekken.
Wigkussen:
Met behulp van dit type kussen neemt u gemakkelijker een ergonomische zithouding aan. Het wigkussen is geschikt voor verschillende stoelen zoals een bureaustoelen, autostoel of sta op stoel.
Lumbaalkussen:
Zijn vooral geschikt voor stoelen met een rechte rugleuning. Dankzij de visco-elastische vulling kunt u comfortabel zitten en bent u verzekerd van extra ondersteuning en de juiste drukverdeling.
Positioneringskussen:
Dit type kussens bieden u de mogelijkheid om uw lichaam in een bepaalde positie te brengen. Er zijn dan ook in allerlei verschillende vormen en uitvoeringen verkrijgbaar.
Warmtekussen:
Sommige warmtekussens zijn voorzien van verschillende warmtestanden en warmt uw lichaam naar wens op. Een ander type warmtekussen met lavendel kunt u van tevoren zelf opwarmen in de magnetron.
Hoofdkussen:
Last van nekklachten of gewoon op zoek naar een degelijk hoofdkussen? Dan zijn er kwalitatief hoge hoofdkussens met neksteun die zorgen ervoor dat u weer heerlijk kunt wegdromen.
Flexibele draaischijf:
Biedt uitkomst voor mensen die moeite hebben met het uit bed, stoel of een auto stappen. De zachte, gewatteerde flexibele draaischijf maakt een soepele draaiende beweging waardoor u makkelijker kunt uitstappen terwijl uw rug zo min mogelijk wordt belast.
Draaikussen:
Werkt ongeveer hetzelfde als de draaischijf. Dit kussen is zowel geschikt voor op een stoel, in bed of in de auto.

Scroll naar boven