Schoenen en Sokken

Schoenen en Sokken, we kunnen niet zonder, maar wat als u pijnlijke voeten heeft? Dan bent u gebaat bij een comfortabele schoenen waarmee u zonder pijn kunt lopen. Bij AG Thuiscomfort vindt u diverse dames en heren schoenen en sokken die weldadig zijn voor uw voeten.

Sokken
In onze webwinkel vindt u verschillende soorten sokken aan die geschikt zijn bij voetproblemen. Sokken kunt ze zowel met als zonder schoen dragen. Compressiesokken zijn bijvoorbeeld een nuttig hulpmiddel om over zwachtels en bandages te doen. Deze blijven daardoor schoon en droog en bovendien beter op hun plek zitten. Het is ook mogelijk om ze binnenstebuiten onder een bandage te dragen. Diabetessokken zijn gemaakt van bamboe dat tot wel 60% meer vocht kan opnemen dan katoen. Bamboe is hypoallergeen en bovendien een stuk zachter dan katoen. Dat maakt dit type sok ideaal voor een gevoelige huid. Bijzonder aan de diabetessokken van het merk Ecosox is dat zij thermo regulerend zijn. Dit houdt in dat u kunt rekenen op warme voeten in de winter terwijl uw voeten in de zomer juist lekker koel aanvoelen. De super zachter, uitrekbare sokken hebben ook een gunstig effect op de bloedcirculatie. De Antislip sok is vooral erg nuttig op een gladde of vochtige vloer in huis. De antislip sok is zowel verkrijgbaar voor volwassenen als kinderen.

Comfortschoenen
In ons assortiment zijn zowel comfortabele heren- als damesschoenen verkrijgbaar die uitermate geschikt zijn voor mensen met problemen aan de voeten. De MSF-comfortschoen is zacht en uitrekbaar waardoor hij zich vormt naar de voet. De lichtgewicht dames en heren schoenen zijn geschikt voor verschillende aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan een vergroeiing van de grote teen (hallux valgus) of aan hamer- en knobbeltenen. Ook bij artrose en reuma of pijnlijke ondervoeten bewijzen deze schoenen een goede dienst. Zowel de heren als damesschoenen beschikken over een uitneembare inlegzool die u indien nodig kunt vervangen door een orthopedische steunzool.

Scroll naar boven