Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
Of stel hier u vraag

Incontinentie inleggers

Wat zijn incontinentie inleggers?
Incontinentie inleggers lijken op maandverband, maar zijn speciaal ontworpen voor urineverlies. Het verschil zit in het absorberend vermogen van het materiaal. Ook is de buitenzijde speciaal ontworpen om urine tegen te houden. Hierdoor blijft u met een incontinentie inlegger langer droog en zal u ook minder last hebben van nare geurtjes en een geïrriteerde huid.

Soorten inleggers
Via AG Thuiscomfort kunt u incontinentie inleggers in verschillende uitvoeringen ontvangen. Door deze ruime keuze is er altijd een product dat bij uw situatie past. Voor zowel lichte als zware klachten zijn er inleggers beschikbaar. Daarnaast zijn er ook speciale inleggers voor mannen, waarbij het product vooral aan de voorkant opneemt.

Het gebruik
Het aanbrengen van een inlegger is zeer eenvoudig. In de meeste gevallen kunt u het product door middel van een plakstrip aan de onderzijde aan uw ondergoed bevestigen (zoals maandverband). Bij zware incontinentie is een fixatiebroekje noodzakelijk om de inlegger te fixeren zodat deze niet gaat schuiven.

Heeft u vragen over incontinentie inleggers of wilt u meer weten over de mogelijkheden via AG Thuiscomfort? Wij staan u graag te woord!

top
Scroll naar boven