Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Incontinentie inleggers

Seni incontinentie inleggers premium kwaliteit voor vrouwen en mannen.
Deze speciale inleggers zijn zo gemaakt dat ze perfect aansluiten op het lichaam. Hierdoor voelen ze comfortabel aan en kunnen ze zonder problemen dagelijks gebruikt worden. De incontinentie inleggers van Seni zijn makkelijk mee te nemen dankzij het kleine formaat. De inleggers zijn eenvoudig te verwisselen als dit nodig is. De oude inlegger kan eenvoudig verwijderd worden en een nieuwe wordt simpelweg vastgemaakt in het ondergoed.

Lees meer
Seni Incontinentie inleggers voor vrouwen
De inleggers voor vrouwen zijn verkrijgbaar van verschillende uitvoeringen. Bij het uitzoeken van een geschikte variant kunt u letten op het aantal druppeltjes dat bij elk product wordt weergeven. Hoe meer druppeltjes er staan, hoe hoger het absorptievermogen is. Zo kunt u eenvoudig bepalen welke inleggers het meest geschikt kunnen zijn. Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u advies van een specialist? U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien en hebben de kennis om uw vragen te beantwoorden. Seni Incontinentie inleggers voor mannen
De inleggers voor mannen zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig in het ondergoed kunt vastmaken. Door de perfecte pasvorm sluiten ze goed aan en ze dragen comfortabel. De incontinentie inleggers zijn ingedeeld in levels op basis van het absorptievermogen. Hierbij staat 1 voor het laagste vermogen en 5 voor het hoogste vermogen. Zo kunt u voor zowel lichte als zware incontinentie een geschikte oplossing vinden. Level 1 is voor enkele druppeltjes, Level 2 is voor licht urineverlies, Level 3 is voor licht tot matig urineverlies, Level 4 is geschikt voor licht tot matig urineverlies en Level 5 lichte en matige incontinentie .

Bij de inleggers kunt u aan de hand van het aantal druppels zien welke inleggers voor u geschikt zijn.

Scroll naar boven