Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Urinalen

In een urinaal kunt u tijdelijk urine opvangen zodat u niet naar het toilet hoeft. Er zijn verschillende varianten die u onderweg, thuis of in bed kan gebruiken. Zo kunt u in elke situatie uw urine op een prettige en discrete manier kwijt. In ons assortiment kunt u deze urinalen bekijken en bestellen.

Urinalen zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Hierdoor kunt u altijd een geschikt model vinden voor uw situatie. Een standaard model komt goed van pas als u naar de wc moet maar er geen wc in de buurt is. Er zijn urinalen voor vrouwen en mannen. De vorm is hierop aangepast zodat het erg gebruiksvriendelijk is. Als u het urinaal mee wilt nemen, dan is een afsluitbaar model de beste optie. Bent u bedlegerig of mag u tijdelijk uw bed niet uitkomen? Of heeft u moeite met uit bed komen als u naar de wc moet? Dan is een urinaal met terugloopbeveiliging de beste keuze. Dit urinaal kunt u in een liggende houding gebruiken. Dankzij de beveiliging kan de urine er niet weer uitlopen en blijft uw bed droog en schoon.

Toont alle 12 resultaten

Mannen Urinaal:
Wordt gebruikt wanneer u door lichamelijke klachten niet naar het toilet kunt gaan. Dit maakt dit hulpmiddel dan ook zeer geschikt voor bedlegerige patiënten. U kunt er staand, liggend of zittend in urineren. Een urinaal voor mannen is speciaal aangepast aan het mannenlichaam en zijn eenvoudig schoon te maken.

Vrouwen Urinaal:
Een urinaal voor vrouwen gebruikt u wanneer u door lichamelijke klachten niet naar het toilet kunt gaan. Dit maakt dit hulpmiddel dan ook zeer geschikt voor bedlegerige patiënten. U kunt er staand, liggend of zittend in urineren. Een urinaal voor vrouwen is speciaal aangepast aan het vrouwelijk lichaam en zijn eenvoudig schoon te maken.

Scroll naar boven