Indoor Drempelhulp decorprint hout

 4,95 70,50

Door deze Indoor Drempelhulp decorprint hout wordt de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd. Praktisch, doeltreffend en betaalbaar….

 70,50
 4,95
 7,95
SKU 1120 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
Door deze Indoor Drempelhulp decorprint hout wordt de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd.

Praktisch, doeltreffend en betaalbaar. De aluminium drempelprofielen en -hulpen hebben een uitgekiende vorm en zijn voorzien van een antislip oppervlak. Het geribbelde antislip oppervlak is eenvoudig schoon te houden. Indien gewenst zijn de drempelprofielen en -hulpen aan te passen tot de gewenste maat. Het aluminium heeft een zeer krasbestendig oppervlak en blijft daardoor lang mooi.

Indien het niet mogelijk is de oude drempel te verwijderen, dan kunt u kiezen voor een drempelhulp die tegen de bestaande drempel wordt geplaatst. De drempelhulp is een gepatenteerd modulair systeem ter overbrugging van hoogteverschillen van 1,5 tot 3 cm. De hoogte is op verschillende manieren instelbaar: met bijgeleverde potenset of door de drempelhulp met schroeven te bevestigen aan de drempel.

De oprijlengte van de drempelhulp kan worden verdubbeld tot 270 mm door 2 drempelhulpen te koppelen met een connectorset. Hierdoor kan het te overbruggen hoogteverschil worden vergroot tot maximaal 5 cm. De maximale belasting is 300 kg.

Kenmerken Indoor Drempelhulp decorprint hout
• Afmeting 96 x 14 cm
• Maximaal gebruikersgewicht 300 kg

Merk

Able2

Nummer

PO6400

Breedte

96 cm

Diepte

14 cm

Kleur

Decorprint Hout

Maximaal gebruikersgewicht

300 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indoor Drempelhulp decorprint hout” te beoordelen
Scroll naar boven