Indoor Drempelvervanger

 28,00 41,60

De Indoor Drempelvervanger is bedoeld ter vervanging van bestaande drempels in huis of als drempelhulp bij geringe hoogteverschillen tot ongeveer 15 mm. Dit soort hoogteverschillen komen bijvoorbeeld voor bij de overgang van tegels of laminaat naar vloerbedekking….

SKU N/A Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

Door deze Indoor Drempelvervanger wordt de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd. Praktisch, doeltreffend en betaalbaar. De aluminium drempelprofielen en -hulpen hebben een uitgekiende vorm en zijn voorzien van een antislip oppervlak. Het geribbelde antislip oppervlak is eenvoudig schoon te houden. Indien gewenst zijn de drempelprofielen en -hulpen aan te passen tot de gewenste maat. Het aluminium heeft een zeer krasbestendig oppervlak en blijft daardoor lang mooi.

De drempelvervanger is bedoeld ter vervanging van bestaande drempels in huis of als drempelhulp bij geringe hoogteverschillen tot ongeveer 15 mm. Dit soort hoogteverschillen komen bijvoorbeeld voor bij de overgang van tegels of laminaat naar vloerbedekking. De maximale belasting is 300 kg.

Kenmerken Indoor Drempelvervanger:
• Kleur aluminium of donker brons
• Breedte aluminium 10,5 of 13 cm
• Lengte aluminium 90 cm
• Breedte donker brons 11 of 14 cm
• Lengte donker brons 95 cm
• Max. gebruikersgewicht 300 kg

Merk

Able2

Nummer

PO6100

Maximaal gebruikersgewicht

300 kg

* Afmeting

95 x 11 cm, 95 x 14 cm

* Kleur

Aluminium, Donker brons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indoor Drempelvervanger” te beoordelen
Scroll naar boven