Indoor Rollator Wheelzahead

 175,00

De rollator weegt slecht 5,7 kg en heeft hele wendbare wielen! Hiermee is draaien en rechtuit lopen ongekend eenvoudig, waardoor het u weinig tot geen inspanning kost.

SKU 1637141 Categorie Tag
De Indoor Rollator Wheelzahead behoort tot de categorie lichtgewicht rollators.

De rollator weegt slecht 5,7 kg en heeft hele wendbare wielen! Hiermee is draaien en rechtuit lopen ongekend eenvoudig, waardoor het u weinig tot geen inspanning kost. De wielen van de binnen rollator zijn ontwikkeld om beschadigingen en rol geluiden te voorkomen.

Met de 4 soft wielen, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort, loopt u makkelijk en veilig en voelt de betrouwbare stabiliteit.

De Indoor Rollator Wheelzahead wordt standaard geleverd met handige opbergmand en dienblad. Zo kunt u eenvoudig uw spullen meenemen, terwijl uw handen vrij blijven. Mocht u de rollator mee willen nemen, dan kan dat makkelijk. Met één druk op de knop klapt u uw rollator in. Handig voor in de auto!

Deze rollator van Wheelzahead zal deel uit van uw interieur. Wheelzahead heeft ervoor gezorgd dat de rollator een modern en mooi ontwerp heeft. Ook is er gebruik gemaakt van duurzame en aantrekkelijke materialen.

Merk

Wheelzahead

Categorie

Eigenschappen

Opvouwbaar

Nummer

WARO004

Lengte

66 cm

Totale breedte

54 cm

Hoogte

83,5 – 94,5 cm

Opgevouwen

66 x 26 x 94,5 cm

Gewicht

5,7 kg

Max. Belastbaar

100 kg

Maximale belasting opbergtas/dienblad

5 kg

* Kleur

Brons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indoor Rollator Wheelzahead” te beoordelen

Andere suggesties…

Scroll naar boven