Lenco CR-30 Clockradio

 33,25

SKU 801395 Category

Lenco CR-30 Clockradio

De Lenco CR-30 Clockradio is een strakke en moderne wekkerradio met verschillende handige functies. Je zult versteld staan van het geweldige geluid, dat helder je kamer binnenkomt via de ingebouwde luidspreker. Dankzij de FM-tuner ontvang jij al jouw favoriete radiozenders.

Door zijn simplistische look past deze Lenco CR-30 Clockradio perfect op ieder nachtkastje. Geen ingewikkelde knoppen en functies, maar een degelijke wekkerradio waar je op kunt vertrouwen. Ook als ‘s nachts de stroom uitvalt, sta jij op tijd op met deze wekkerradio. Dankzij de back-up die op batterijen werkt, is er geen excuus meer om te laat uit je bed te komen. Hoewel de wekkerradio compact is, beschikt deze over een groot en overzichtelijk XXL LED-scherm met rood gekleurde tijdsindicatie. Hierop kan je ook midden in de nacht duidelijk zien hoe laat het is.

De wekker is uitgerust met een dubbele alarmfunctie, zodat zowel jij als je partner op tijd worden gewekt. En wil jij nog even blijven liggen, terwijl je partner al de deur uit is? Gebruik dan de snooze-functie en geniet nog even na van jouw favoriete muziekzender.

 

Merk

Lenco

Nummer

CR-30

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lenco CR-30 Clockradio” te beoordelen
top