Let’s Go Indoor rollator Beuken

 187,50

De Let’s Go indoor rollator Beuken is een lichtgewicht rollator voor gebruik binnenhuis.De Let’s Go rollator Beuken van TrustCare is smal en makkelijk manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes….

SKU 633361 Categorie Tags ,
Dit kunt u van ons verwachten:
De Let’s Go indoor rollator Beuken is een lichtgewicht rollator voor gebruik binnenhuis.

De Let’s Go rollator Beuken van TrustCare is smal en makkelijk manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes. Biedt ondersteuning en is veilig in alle situaties. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, zoals onder andere in de keuken, badkamer of toilet, als trolley of tafeltje

De Let’s Go indoor rollator Beuken heeft een afneembaar dienblad waarop u bijvoorbeeld een bord of kop koffie kunt plaatsen om mee te nemen. Onder het blad kunt u een stoffen tasje hangen waarin kleine voorwerpen passen.

De rollator rijdt geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking. Ook de rand van een vloerkleed vormt geen obstakel. De rembeugel van de Let’s Go indoor rollator Beuken is met één hand te bedienen. Druk de rembeugel omlaag om de parkeerrem in te schakelen en veilig te kunnen zitten en opstaan. De brede beugel zorgt ervoor dat u de rollator over de hele breedte kunt vastpakken. Over de gehele breedte is deze beugel voorzien van een zachte bekleding van rubber voor een goede grip. Wordt geleverd Inclusief dienblad en stoffen mandje.

Verkrijgbaar in de kleuren Zilver/chroom, Walnoot/chroom

Categorie

Nummer

PR30285

Hoogte handgrepen

Verstelbaar van 79 -90 cm

Hoogte dienblad

68 cm

Lengte

63 cm

Breedte

52 cm

Gewicht

6 kg

Max. Belasting

130 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Let’s Go Indoor rollator Beuken” te beoordelen
Scroll naar boven