LifeWatcher Alarmeringshorloge Senior

 128,65

Het LifeWatcher Alarmeringshorloge Senior heeft een duidelijke alarmknop die maar drie seconden ingedrukt hoeft te worden om te alarmeren. Het design van de LifeWatcher Senior is….

SKU 637459 Category
Dit kunt u van ons verwachten:

Het LifeWatcher Alarmeringshorloge Senior heeft een duidelijke alarmknop die maar drie seconden ingedrukt hoeft te worden om te alarmeren. Het design van de LifeWatcher Senior is eenvoudig en het alarmeringshorloge heeft geen (overbodige) functies die het gebruik onnodig complex maken. Hierdoor is dit horloge bij uitstek geschikt voor personen die beperkte ervaring hebben met (mobiele) elektronica.

De tijd wordt met grote, duidelijke cijfers aangetoond met een datum en dag aanduiding in de Nederlandse taal. De digitale wijzerplaat is zo ingesteld dat de gebruiker ruim te tijd heeft om de tijd af te lezen. Het LifeWatcher Alarmeringshorloge Senior is spatwaterdicht, hierdoor hoeft de gebruiker het horloge tijdens het afwassen, schoonmaken of douchen niet af hoeft te doen. Samen met het extra horlogebandje met klittenbandsluiting zorgt dit voor extra gebruiksgemak en veiligheid voor de gebruiker.

Al LifeWatcher mobiele alarmeringsproducten zijn gekoppeld aan de LifeWatcher gebruiksvriendelijke, gratis App voor IOS en Android. De App is zowel door de gebruiker maar vooral voor diens familie en/of verzorgers te gebruiken. De App biedt informatie over de locatie (en adres) van de gebruiker, wordt gebruikt voor het bekijken en ophogen van prepaid tegoed en voor het instellen van het alarmnummer en de herinneringsfunctie (tot 3 meldingen per dag).

Eigenschappen:
Locatiebepaling binnen en buiten op basis van GPS,WIFI en LBS
Volledig stof , zand en ‘dompel’ waterdicht (IP67)
(wel geschikt om te douchen, niet geschikt voor zwemmen of in bad gaan)
24 maanden garantie op fabrieksfouten
Zwart flexibel rubber horlogebandje
Gewicht 46g
Afmetingen (h/b/d): 38mm, 45mm, 15mm

Wordt geleverd Inclusief
220V/5V USB Oplader
Lang oplaadsnoer
Nederlandstalige handleiding

De LifeWatcher horloges zijn vooralsnog uitsluitend beschikbaar in de Nederlandse taal, dus momenteel alleen geschikt voor gebruik in Nederland en Vlaanderen.

Merk

LifeWatcher

Nummer

LWS1000

Gewicht

46 gr.

Hoogte

38 mm

Breedte

45 mm

Diepte

15 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LifeWatcher Alarmeringshorloge Senior” te beoordelen
Scroll naar boven