Medische Hulpmiddelen

Medische Hulpmiddelen

Medische Hulpmiddelen omvatten een veelvoud aan producten. Deze hulpmiddelen zorgen er onder andere voor dat u diverse facetten van je gezondheid kunt meten en dragen eraan bij dat uw leven een stuk aangenamer en makkelijker wordt. U gezondheid monitoren is belangrijk, zeker wanneer we wat ouder worden. Met behulp van onze Medische Hulpmiddelen zoals een bloeddrukmeter, personenweegschaal en andere meetattributen zorgt u goed voor uw gezondheid. Alles om de gezondheid te meten en te waarborgen, vindt u terug in het assortiment AG Thuiscomfort.

Heeft u vragen of wil ons advies? bel 043 – 4081404

Bloeddrukmeters:
Bloeddrukmeter voor de bovenarm of pols aanschaffen? Maar u weet u zeker welke het meest geschikt is? Bij ons heeft u de keuze uit bloeddrukmeters voor de bovenarm en de pols. Er zijn verschillende redenen waarom je thuis de bloeddruk wilt meten. Voor sommige mensen is dit nieuwsgierigheid of bezorgdheid. Voor anderen is het op advies van de arts. Wat de reden ook is, zorg dat je de meting goed uitvoert en gebruik een betrouwbare bloeddrukmeter.
Saturatiemeters:
Met een saturatiemeter, ook wel pulsoximeter genoemd, meet u het zuurstofgehalte in uw bloed. Tevens geeft de saturatiemeter een indicatie van uw hartfrequentie. U krijgt hierdoor een inzicht in uw longfunctie en hartslag. Een saturatiemeter is ideaal voor mensen met long- en hartaandoeningen, maar ook voor topsporters
Koortsthermometers:
Een koortsthermometer is een thermometer die de lichaamstemperatuur meet, met het specifieke doel om te kunnen vaststellen of die verhoogd is, ofwel of de persoon in kwestie koorts heeft. Een koortsthermometer heeft doorgaans een meetbereik tussen 32°C en 44°C. Afhankelijk van het soort thermometer en de meetmethode kan de temperatuur tot op enkele tienden van een graad nauwkeurig gemeten worden.
Pillen hulpmiddelen:
Deze zijn bijzonder handig als u dagelijks meerdere keren per dag medicijnen moet nemen.
Dit is niet voor iedereen altijd even eenvoudig. Onthouden om de juiste medicijnen te nemen en in de juiste hoeveelheid gaat niet altijd gaat niet altijd zoals verwacht. Ook het nemen van het medicijn zelf, of om deze uit zijn verpakking te krijgen, kan wel eens een probleem opleveren.
Slings (Mitalla):
Slings kunt u gebruiken als u last heeft van een botbreuk, een kneuzing of pijn. Om zo snel mogelijk te herstellen is het belangrijk dat u het lichaam wat rust gunt. U kunt uw arm in een sling dragen om zo uw schouder, arm en pols niet te belasten. In onze webwinkel kunt u diverse slings vinden die geschikt zijn voor de armen.
Slechtziend:
In de categorie Slechtziend vindt u diverse hulpmiddelen waarmee u activiteiten kunt blijven doen die u altijd deed. Van slechtziend spreken we als het gezichtsvermogen sterk verminderd is, en hieraan niets (meer) te doen is. Een bril kan in een aantal gevallen wel wat helpen, maar de gezichtsscherpte blijft veel minder.

top