Filter op prijs

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor het monitoren van uw bloeddruk. Heeft u problemen met een te hoge of een te lage bloeddruk en u bent hier onzeker over? In zulke gevallen is het verstandig om een bloeddrukmeter aan te schaffen. Zo kunt u zelf regelmatig uw bloeddruk controleren. Mocht uw bloeddruk niet in orde zijn, dan kunt meteen een afspraak bij de dokter maken. Een meter komt ook goed van pas als u bezig bent om uw bloeddruk te verbeteren en de veranderingen in de gaten wil houden

Is bloeddruk meten belangrijk?
Bloeddrukmeters worden gebruikt om een lage of hoge bloeddruk monitoren. In beide gevallen kan dit zorgen voor nare problemen. Bij een te lage bloeddruk kunt u onder andere last hebben van duizeligheid of flauwvallen. Dit kan veroorzaakt worden door onder andere uitdroging of een hartritmestoornis. Bij een hoge bloeddruk heeft u meer kans om hart- en vaatziekten te krijgen. Door uw bloeddruk regelmatig te controleren kunt u op tijd ingrijpen en ernstige gezondheidsrisico’s verlagen.

Diverse soorten bloeddrukmeters
Bij de bloeddrukmeters in ons assortiment heeft de keuze uit bloeddrukmeters voor de bovenarm en voor de pols. Elke bloeddrukmeter bestaat uit een display, een snoer en een band die u om uw bovenarm of pols dient te bevestigen. Op het display wordt de systole, de diastole en de hartslag weergeven. Dankzij de grote letters kunt u het display eenvoudig aflezen.

Mocht u twijfels hebben, dan kunt u contact opnemen met AG Thuiscomfort, wij helpen u bij het vinden van de juiste meter voor u.

Toont alle 5 resultaten

Scroll naar boven