Medisole inlegzool Achilles klachten

 56,95

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd onbekend

SKU N/A Category

Beschrijving Medisole inlegzool Achilles klachten

De Medisole inlegzool Achilles klachten is welke specifiek ontwikkeld voor achilles klachten- geeft een juiste ondersteuning. De specifieke inlegzool is een concept van twee technieken en zorgt voor het ontlasten van de achillespees. De hak in de zool is hiervoor iets verhoogd. De dempende werking van de zool is optimaal voor een geïrriteerde achillespees. Met deze inlegzool zullen uw achillesklachten verminderen. (Alleen gebruiken in schoenen met uitneembare binnenzool)

Verkrijgbaar in Dames en Heren model

Er zijn tal van oorzaken die kunnen leiden tot achillesklachten; afnemende doorbloeding van de pees (veelal naarmate de leeftijd toeneemt), standsafwijkingen van de voet, overgewicht, afname van de spierkracht van de kuitspieren en overbelasting.
Het dragen van verkeerd of versleten schoeisel kan ook tot klachten leiden. De pijn aan de achillespees kan zich, afhankelijk van de ernst, voordoen in rust, als startpijn in de ochtend en bij bewegen of intensief sporten.

Bij aanhoudende en/of stekende pijnklachten altijd uw huisarts raadplegen! Raadplaag ook uw huisarts als u twijfelt bij aanhoudende pijnklachten die uw dagelijkse bezigheden beïnvloeden.

Merk

Medisole

Nummer

ME0036-DA

Kleur

Oranje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisole inlegzool Achilles klachten” te beoordelen
top