Medisole inlegzool Comfort Plus

 56,95

Beschikbaar via nabestelling

Leverbaar nog onbekend

SKU N/A Category

Beschrijving Medisole inlegzool Comfort Plus

De Medisole inlegzool Comfort Plus medische inlegzool is specifiek ontwikkeld voor extra ondersteuning en comfort, geeft een uitgebalanceerde steun aan de voet. De specifieke inlegzool zorgt voor het gelijkmatig verdelen van de druk onder de gehele voet. Door een nieuwe technologie toe te passen onder de grote teen creëert de zool een extra stabilisatie. De gebruikte opbouw en materialen van de zool bieden een comfortabel gevoel. De ondersteuning van de voetboog die de medische inlegzool biedt, voorkomt inzakken van de voet. Met als resultaat het vermijden van hoge druk onder de voorvoet en het voorkomen van hoge druk onder de gehele voet. (Alleen gebruiken in schoenen met uitneembare binnenzool)

Verkrijgbaar in Dames en Heren model

Een veelgehoorde klacht is algehele vermoeidheid na een lange dag staand werken. Klachten van voeten ontstaan veelal door ondeugdelijk schoeisel en comfort. Ook overgewicht kan leiden tot voetklachten. Indien er geen andere medische oorzaken zijn, is het van belang de voet zo goed mogelijk te ondersteunen. Extra ondersteuning en comfort is een uitstekende manier om de voeten te ontzien.

Bij aanhoudende en/of stekende pijnklachten altijd uw huisarts raadplegen! Raadplaag ook uw huisarts als u twijfelt bij aanhoudende pijnklachten die uw dagelijkse bezigheden beïnvloeden.

Merk

Medisole

Nummer

ME0036-DA

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisole inlegzool Comfort Plus” te beoordelen
top