Medisole inlegzool Diabetes en Reuma klachten

 56,95

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd nog onbekend

SKU N/A Category

Beschrijving Medisole inlegzool Diabetes en Reuma klachten

De Medisole inlegzool Diabetes en Reuma klachten is specifiek ontwikkeld voor diabetes- en reumapatiënten- geeft een juiste ondersteuning aan de voet. De specifieke inlegzool zorgt voor het gelijkmatig verdelen van de druk onder de gehele voet. De ondersteunende werking van de zool uit zich in minder pijn en vermoeidheid van de voeten. (Alleen gebruiken in schoenen met uitneembare binnenzool)

Verkrijgbaar in Dames en Heren model

Voetklachten komen veelvuldig voor bij diabetes – en reumapatiënten. De diabetische voet kenmerkt zich onder andere door verkleurde plekken onder de voet, vaak ook koude en minder gevoelige voeten. Deze klachten kunnen ontstaan door verhoogde druk van de schoen of inlegzool.

De voet is extreem gevoelig en heeft een verhoogd risico op beschadiging van het weefsel. Doorlopen met deze klachten kan eeltvorming veroorzaken, of nog erger, een voetwond (raadpleeg onmiddellijk uw huisarts). Reumapatiënten worden aanvullend vaak geconfronteerd met pijnlijke gewrichten. Medisole zorgt voor optimale demping en stabiliteit om deze klachten te verminderen dan wel te voorkomen.

Bij aanhoudende en/of stekende pijnklachten altijd uw huisarts raadplegen! Raadplaag ook uw huisarts als u twijfelt bij aanhoudende pijnklachten die uw dagelijkse bezigheden beïnvloeden.

Merk

Medisole

Nummer

ME8036

Kleur

Crème

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisole inlegzool Diabetes en Reuma klachten” te beoordelen
top