Medisole inlegzool Hielspoor klachten

 56,95

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd nog onbekend

SKU N/A Category

Beschrijving Medisole inlegzool Hielspoor klachten

De Medisole inlegzool Hielspoor klachten is specifiek is ontwikkeld voor hielspoorklachten- geeft een juiste ondersteuning aan de hiel. De specifieke inlegzool zorgt voor ontlasting en extra dempende steun onder de hak. Het hielbeen wordt hiermee ontzien en zal minder pijnlijk worden. Met deze inlegzool zullen uw hielspoorklachten verminderen. (Alleen gebruiken in schoenen met uitneembare binnenzool)

Verkrijgbaar in Dames en Heren model

Hielspoorklachten zijn typische pijnklachten onder de hiel bij lopen of langdurig staan of zitten! Het is een veel voorkomende klacht, vooral bij mensen in de leeftijd vanaf ± 30 jaar. Bij sporten kan verkeerd of versleten schoeisel de oorzaak zijn. Ook platte en doorgezakte voeten hebben een verhoogde kans op hielspoor en hielspoorachtige klachten (vaak fascia klachten genoemd). Deze klachten zijn veelal goed te verhelpen met onze ondersteunende en ontlastende inlegzool.

Bij aanhoudende en/of stekende pijnklachten altijd uw huisarts raadplegen! Raadplaag ook uw huisarts als u twijfelt bij aanhoudende pijnklachten die uw dagelijkse bezigheden beïnvloeden.

Merk

Medisole

Nummer

ME6036

Kleur

Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisole inlegzool Hielspoor klachten” te beoordelen
top