Mobiele Douche-en Toiletstoel

 49,35 379,95

De mobiele douche- en toiletstoel is licht en gemakkelijk te manoeuvreren mede door de ergonomische handgreep en wendbare wielen. De stoel is Inclusief een ergonomische rugleuning en comfortabele zitting….

 379,95
 73,10
 73,10
 49,35
SKU 1108 Category Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

De Mobiele Douche-en Toiletstoel van Able2 is gemaakt van hoogwaardige materialen. De Douche-en Toiletstoel is licht en gemakkelijk te manoeuvreren mede door de ergonomische handgreep en wendbare wielen. De stoel is Inclusief een ergonomische rugleuning en comfortabele zitting. De zitting heeft een opening aan de achterzijde voor maximale hygiëne tijdens douche of toiletgebruik. De opening kan worden afgedekt met het bijbehorende deksel.

De vergrendelbare armsteunen zijn afneembaar voor een eenvoudige transfer. De voetsteun is verstelbaar in vijf posities en volledig weg te klappen onder de stoel. Alle wielen hebben een individueel instelbare rem. De Mobiele Douche-en Toiletstoel kan over een toilet geplaatst kan worden, maar is ook perfect te gebruiken als toiletstoel. Inclusief toiletemmer.

Losse accessoires verkrijgbaar:
Zachte gesloten zitting
Zachte open zitting
Veiligheidsgordel

Merk

Able2

Categorie

Eigenschappen

Verrijdbaar

Nummer

PR45115

Breedte

53 cm

Zitbreedte

43 cm

Hoogte

108,5 cm

Zithoogte

54 cm

Gewicht

15 kg

Max. gebruikersgewicht

150 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobiele Douche-en Toiletstoel” te beoordelen
Scroll naar boven