Mobile Drempel Oprijplaat

 69,00

Met deze Mobile Drempel Oprijplaat kunt u gaan waar u wilt. Drempels, stoepjes zijn geen probleem. De drempelhulp weegt slechts 1 kg! Door het lage gewicht van deze rijplaat kunt u het makkelijk meenemen en overal gebruiken….

SKU 1637159 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:
Met deze Mobiele Drempel Oprijplaat ter overbrugging van een stoepje of drempel zijn uw balkon of terras weer makkelijk bereikbaar.
Klein, licht en ideaal voor onderweg.

Optimaal comfort
Met deze Mobile Drempel Oprijplaat kunt u gaan waar u wilt. Drempels, stoepjes zijn geen probleem. De drempelhulp weegt slechts 1 kg! Door het lage gewicht van deze rijplaat kunt u het makkelijk meenemen en overal gebruiken. Uiteraard kunt u het ook vastschroeven aan de vloer. Ondanks dat de drempelplaat slecht 1 kg weegt, kan het wel tot een gewicht van 175 kg dragen!

Veilig
Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op de Mobile Drempel Oprijplaat. Bij het ontwerp is ook zeker aan veiligheid gedacht. De rijplaat is voorzien van een high-grip non-sliplaag, waardoor slippen of wegglijden niet mogelijk is.

Ideale afmetingen
De Mobile Drempel Oprijplaat is een praktisch in gebruik en kunt u gebruiken voor elke helling. De afmetingen zijn 40 x 80 cm. Breed genoeg voor elk instaplijsten en elke rolstoel, maar klein genoeg om makkelijk mee te nemen.

Onderhoudsvrij
Ook over het onderhoud hoeft u niet in te zitten. De drempelplaat is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor het vrijwel onderhoudsvrij is. Alleen de anti-sliplaag moet schoon en droog blijven om de veiligheid te garanderen. Dat is alles.

Merk

2Mobility

Nummer

WARP001

Gewicht

1 kg

Maximaal gebruikersgewicht

175 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobile Drempel Oprijplaat” te beoordelen
Scroll naar boven