Email: info@agthuiscomfort.nl

Telefoon: +31 (0)43 – 408 14 04

Klantwaardering

4.6/5

AG Thuiscomfort

Beste bezoeker!

Uw winkelwagen

Wandelstokken

Merk

prijs

Stel u vraag

Wandelstokken bieden een uitkomst als u op zoek bent naar extra ondersteuning als u bang bent om tijdens het lopen te vallen of op zoek naar ondersteuning? Bij AG Thuiscomfort vindt u een uitgebreide keuze aan uiteenlopende modellen. Zo zijn er de aluminium wandelstokken, opvouwbare aluminium wandelstokken in verschillende motieven. Van klassiek zwart tot vrolijk gebloemd. Als alternatief zijn er houten of kunststof wandelstokken en zelfs verstelbare 4-poot wandelstokken.

Toont alle 24 resultaten

Wandelstokken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld de wandelstok overal mee naar toe nemen? Dan is een opvouwbaar model precies wat u zoekt. Veel wandelstokken beschikken over een ergonomisch of anatomisch voorgevormd handvat, daardoor bent u verzekerd van een stevige greep.

Wandelstokken zijn overigens niet alleen een uitkomst voor personen die slecht ter been zijn. Ook voor wandelaars is het een prima loophulpmiddel. Het ontlast de enkels, de knieën en de rug. Dankzij de wandelstok kunt u langer en bovendien stabieler blijven doorlopen.

top
Scroll naar top