Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons 043 – 408 14 04
of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

Wandelstokken

Wandelstokken bieden een uitkomst als u op zoek bent naar extra ondersteuning als u bang bent om tijdens het lopen te vallen of op zoek naar ondersteuning? Bij AG Thuiscomfort vindt u een uitgebreide keuze aan uiteenlopende modellen. Zo zijn er de aluminium wandelstokken, opvouwbare aluminium wandelstokken in verschillende motieven. Van klassiek zwart tot vrolijk gebloemd. Als alternatief zijn er houten of kunststof wandelstokken en zelfs verstelbare 4-poot wandelstokken.

Wandelstokken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld de wandelstok overal mee naar toe nemen? Dan is een opvouwbaar model precies wat u zoekt. Veel wandelstokken beschikken over een ergonomisch of anatomisch voorgevormd handvat, daardoor bent u verzekerd van een stevige greep.

Wandelstokken zijn overigens niet alleen een uitkomst voor personen die slecht ter been zijn. Ook voor wandelaars is het een prima loophulpmiddel. Het ontlast de enkels, de knieën en de rug. Dankzij de wandelstok kunt u langer en bovendien stabieler blijven doorlopen.

Toont alle 27 resultaten

Scroll naar boven