My-Loo toiletverhoger vast met armsteunen

 269,95

De Etac My-Loo toiletverhoger vast met armsteunen is een comfortabele en gebruiksvriendelijke toiletverhoger, vastgemonteerd op de plaats van de normale toiletbril. De verhoogde toiletbril en stabiele armsteunen maken het zitten en opstaan eenvoudiger….

SKU N/A Category Tags ,
Dit kunt u van ons verwachten:

Heeft u een vraag of wilt telefonisch bestellen Bel ons 043 – 408 14 04

of stel hier u vraag
Of stel hier u vraag

De Etac My-Loo toiletverhoger vast met armsteunen is een comfortabele en gebruiksvriendelijke toiletverhoger, vastgemonteerd op de plaats van de normale toiletbril. De verhoogde toiletbril en stabiele armsteunen maken het zitten en opstaan eenvoudiger.

De royale uitsparingen en extra grote toiletopening zorgen ervoor dat het toilet uitstekend toegankelijk is voor iedereen. De armsteunen kunnen snel en eenvoudig in drie verschillende hoogtes op en neer bewogen worden en geven geen beknellingsgevaar.

De My-Loo toiletverhoger vast met armsteunen kan snel en eenvoudig ge(de-)monteerd worden dankzij een innovatieve oplossing. Praktische moeren maken het mogelijk om de verhoogde toiletzitting (en armsteunen) van bovenaf te bevestigen en in de beugels te klikken. Bij weinig ruimte in de badkamer kan er gekozen worden om één of twee armsteunen (tijdelijk) te demonteren.

Verkrijgbaar in zithoogtes van 2, 6 en 10 cm

Merk

Etac

Nummer

80301511

* Hoogte

10 cm, 6 cm, 2 cm

Maximaal gebruikersgewicht

150 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “My-Loo toiletverhoger vast met armsteunen” te beoordelen
Scroll naar boven