Nailmaid

 51,00

De Nailmaid is een uniek hulpmiddel voor het vijlen van nagels. Het apparaat heeft geen gevaarlijke scherpe en roterende randen. Het apparaat werkt op batterijen (inbegrepen) en door de nagels in de groeven te plaatsen….

SKU 633880 Categorie Tag
Dit kunt u van ons verwachten:

Nailmaid, de veilige, ideale en eenvoudige manier om uw nagels te verzorgen.
De Nailmaid is een uniek hulpmiddel voor het vijlen van nagels. Het apparaat heeft geen gevaarlijke scherpe en roterende randen. Het apparaat werkt op batterijen (inbegrepen) en door de nagels in de groeven te plaatsen op de vijlschijf krijgt u mooie en gelijkmatige nagels. De nagellengte is te bepalen door de verschillende groeven. Geschikt voor éénhandig gebruik en voor links- en rechtshandige personen.

Ook geschikt voor langere nagels door het gebruik van de speciale vormgevende profielsjablonen.

Ideaal voor ouderen met een verminderde handspierkracht of mensen met een beperking. Ook geschikt voor jonge kinderen.

Hoe de nailmaid te gebruiken:
Plaats de Nailmaid op een stabiele ondergrond of houd in de hand. Selecteer de groef die het beste past bij de vorm, maat en nagellengte van uw nagel. Hoe dichter bij het midden van de contourplaat, des te minder uw nagel wordt gevijld en omgekeerd. Zet de schakelaar aan. Kantel langzaam en voorzichtig uw vinger van links naar rechts en verhoog geleidelijk de druk zodat de vingernagel wordt ingekort. Wanneer uw vingernagel niet langer wordt gevijld door de schijf, verplaatst dan uw vinger naar de volgende groef en herhaal het proces om de nagels verder in te korten. Stop als u tevreden bent met de nagellengte.

Een korte tijd is voldoende om Nailmaid onder de knie te krijgen. Vermijd het uitoefenen van sterke druk op de vinger en dus op de slijpschijf. Dit kan leiden tot ongemakkelijke opwarming van uw nagels.

Speciale vormgevende profielsjablonen zijn inbegrepen voor langere nagels. De sjablonen passen in de twee kleine gaten op de contourplaat. De vinger moet 90° op de profielsjabloon worden gehouden voor de beste resultaten. Begin door het midden van nagel in het midden van de profielsjabloon te plaatsen en vervolgens gelijkmatig van rechts naar links en te vijlen. Wij raden u aan de profielsjablonen alleen te gebruiken nadat u voldoende ervaring hebt opgedaan met de Nailmaid.

Merk

Able2

Nummer

PR45099

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nailmaid” te beoordelen
Scroll naar boven