NEO G Rugband met Baleinversteviging

 58,75

De Neo G Rugband met baleinversteviging kan onder alle omstandigheden worden gedragen: tijdens revalidatie, werk en sport. De NEO G braces zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met orthopedische klachten en voor sporters….

SKU 636220 Categorie Tags ,
Dit kunt u van ons verwachten:

De Neo G Rugband met baleinversteviging is speciaal ontwikkeld voor het voorkomen van blessures, voor ondersteuning en voor revalidatie.
De NEO G Orthopedische ondersteuning beschikt over unieke compressietechnieken en biedt tevens continu warmtetherapie. De gebruiker kan d.m.v. het klittenband veilig en eenvoudig de optimale compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.

Neo G Rugband met baleinversteviging beschikt over 4 baleinen die de brace verstevigen. Tevens wordt een extra elastische band meegeleverd. Deze kan op de brace bevestigd worden voor extra compressie en rug ondersteuning aan beide kanten. Vermindert ongewenste draaiende bewegingen. De NEO G Rugband is zeer geschikt voor mensen die voor hun beroep of sport vaak moeten tillen. Daarnaast biedt de Rug Support steun voor een geblesseerde of zwakke rug of bij artritis.

De Neo G Rugband met baleinversteviging kan onder alle omstandigheden worden gedragen: tijdens revalidatie, werk en sport. De NEO G braces zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met orthopedische klachten en voor sporters. De orthopedische ondersteuning voldoet bovendien aan alle kwaliteitseisen en is van topkwaliteit.

Geschikt voor een omtrek tot 132 cm. Meet de tailleomtrek voor de maximale maat.

Eigenschappen:
• CE en ISO 134852003 geregistreerd
• Unieke variabele compressietechnieken
• Continu warmtetherapie
• Duurzaam klittenband
• Super slim profile
• Altijd de gewenste ondersteuning op maat
• Rubber- en latexvrij
• Wasbaar op 30 °C

 

 

Merk

Neo G

Nummer

PR79062

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NEO G Rugband met Baleinversteviging” te beoordelen
Scroll naar boven