Neo G Stabiliserende Kniebrace open

 47,55

De Neo G Stabiliserend Kniebrace open biedt extra ondersteuning. De brace is voorzien van 4 verwijderbare metalen spiralen van 24 cm lang. Dit geeft de knie optimale stabiliteit zonder de bewegingsvrijheid te beperken….

SKU 636202 Categorie Tag
De Neo G Stabiliserende Kniebrace open is speciaal ontwikkeld voor het voorkomen van blessures, voor ondersteuning en voor revalidatie.

De NEO G Orthopedische ondersteuning beschikt over unieke compressietechnieken en biedt tevens continu warmtetherapie. De gebruiker kan d.m.v. het klittenband veilig en eenvoudig de optimale compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.

De Neo G Stabiliserende Kniebrace open biedt extra ondersteuning. De brace is voorzien van 4 verwijderbare metalen spiralen van 24 cm lang. Dit geeft de knie optimale stabiliteit zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De elastische banden aan de boven- en onderkant zijn instelbaar voor optimaal comfort en ondersteuning.

De NEO G Stabiliserende Kniebrace Open kan onder alle omstandigheden worden gedragen: tijdens revalidatie, werk en sport. De NEO G orthopedische ondersteuning is speciaal ontwikkeld voor mensen met orthopedische klachten en voor sporters. Deze NEO G Stabiliserende Knie Support Open is van duurzame kwaliteit en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Kenmerken:
• Universele maat
• Duurzaam klittenband
• Rubber- en latex vrij

Merk

Neo G

Nummer

PR79056

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neo G Stabiliserende Kniebrace open” te beoordelen
Scroll naar boven