Over ons
Waarom AG Thuiscomfort

AG Thuiscomfort is de oneline thuiszorgwinkel gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen en mindervaliden. Hulpmiddelen worden gebruikt in zeer uiteenlopende omgevingen, thuis in de eigen woonomgeving, revalidatiecentra, verpleeghuizen en klinieken zijn enkele voorbeelden.

Bij AG Thuiscomfort vindt u een zeer uiteenlopend assortiment hulpmiddelen voor ouderen en mindervaliden ingedeeld in categorieën. Badkamer, toilet, wonen en slapen, eten & drinken, mobiliteit, gezondheid, telefonie en elektronica, incontinentie en therapie.

Hulpmiddelen zijn er om dagelijkse verrichtingen comfortabel, veilig, makkelijker of beter te kunnen verrichten. Zo zijn er hulpmiddelen die u in staat stellen om de algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen en aankleden langer zelfstandig te kunnen blijven uitoefenen. Een douchestoel, douchekrukje, douchezitje of een wandbeugel helpen bij uw persoonlijke verzorging. Op het gebied van koken en eten & drinken zijn er allerhande hulpmiddelen die uitkomst bieden wanneer u weinig kracht kan zetten of maar één hand kunt gebruiken, zoals speciale bereidingsplanken en aangepast bestek. Een bezoek aan de supermarkt kan veilig zelfstandig worden uitgevoerd als men hiervoor een wandelstok, rollator, of rolstoel ter beschikking heeft

Comfortabel en veilig zelfstandig wonen.

Er bestaan veel hulpmiddelen voor ouderen die hierin bijdragen. Zo voorkomt een bedhek dat u uit bed valt, helpt een bedsteun u bij het in en uit bed stappen en geeft een toiletstoel of toiletverhoger dat stukje zekerheid. Om voor u een prettige leefomgeving te creëren zijn er vele hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u sneller revalideert, dat u langer uw hobby kunt blijven uitoefenen en dat u mobiel blijft. Zo behoudt u uw zelfstandigheid.

De voordelen

  AG Thuiscomfort levert specialistische hulpmiddelen die bijdragen tot een lagere fysieke belasting en maken het werk een stuk gemakkelijker.

aantal prodcten
1 +
Product Categoriën
40 +

AG Thuiscomfort

4.7/5

de complete thuiszorgwinkel

Onze hulpmiddelen verbeteren de zelfstandigheid en zelfredzaamheid zodat ouderen, gehandicapten, en mindervaliden zelfstandig, comfortabel en veilig thuis kunnen wonen, en veilig onderweg zijn.

Onze productcategoriën
Scroll naar boven