Pulman Verbandschoenen New Comfort Blauw

 121,00

SKU N/A Categorieën ,
Dit kunt u van ons verwachten:
Pulman Verbandschoenen New Comfort Blauw

De Pulman Verbandschoenen New Comfort Blauw geven maximale steun aan de voet en hebben een ruime opening zodat deze makkelijk aangetrokken kunnen worden. De verbandschoen kan helemaal worden open gelegd en hierdoor kan men zijn voet op de zool leggen en dan de schoen dicht maken. De Pulman Verbandschoenen zijn ideaal voor het gebruik bij ingezwachtelde of opgezwollen voeten en zijn ook nog eens makkelijk te dragen.

Leverbaar in de maten 35 – 49 (maat 50 alleen in blauw verkrijgbaar)
Wasbaar op 40⁰ op de hand of in de wasmachine.

De Pulman New Comfort verbandschoenen hebben een speciale SANTIZED-behandeling ondergaan.
Het speciaal aangepaste Razetti® weefsel waarborgt een vrije circulatie van lucht, zodat een optimale voettemperatuur verkregen wordt. Deze anti-microbiologische behandeling beschermt het weefsel langdurig, een erkende combinatie van milieuvriendelijke middelen met een hoog bacteriostatische en anti-microbische werking bestrijdt de ontwikkeling van micro-organismen. Dit remt de vermenigvuldiging van bacteriologische infectie, schimmel en zweetvoeten.

De Pulman Verbandschoenen New Comfort Blauw betreft de hogere variant. De lagere variant is de Pulman Verbandschoen New City, ook deze verbandschoen heeft uitsluiting aan de achterkant.

Merk

Pulman

Nummer

169340

*Uitvoering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pulman Verbandschoenen New Comfort Blauw” te beoordelen
Scroll naar boven