Retouren

Retourneren en Ruilen:
Toch niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En dat lossen we voor u op.

Alle voorwaarden op een rij:
  1. 14 dagen bedenktermijn, ingaande vanaf de dag na ontvangst van uw product.
  2. Product ruilen? Na ontvangst retour, verzenden we de volgende werkdag uw nieuwe product.
  3. Geld terug? Binnen 14 dagen na herroeping word het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten) teruggeboekt. (Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt)
  4. Heeft u verzendkosten betaald en wilt u retourneren? Dan betalen we de productkosten incl. de reeds betaalde verzendkosten terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  5. Stuurt u een product buiten de zichttermijn van 14 dagen retour dan zullen wij dit beoordelen. Nadat het product is beoordeeld en het retourneren door ons is goedgekeurd zullen wij overgaan tot crediteren van het volledige aankoopbedrag minus 20% retourkosten.
  6. Heeft u een product van meer dan € 50,- gekocht, dan kunt u het product kosteloos retourneren. Dit geldt enkel binnen Nederland.
  7. Is uw product kapot na 14 dagen? Dan heeft u minimaal 2 jaar garantie op uw product.
Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, sturen we u een bevestiging per mail. Vervolgens gaan we voor u aan de slag.

Wilt u uw geld terug?

Binnen 14 dagen na herroeping wordt het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten) teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op. Bij zichtbare gebruikssporen of ontbrekende onderdelen heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een deelvergoeding. Gelieve de artikelen in – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking terugsturen.

Zijn er ook uitzonderingen?

Ja, voor sommige gevallen geldt er een uitzondering waardoor het product niet geretourneerd kan worden: Hygiënische producten zoals onder andere toiletverhogers, toiletstoelen, incontinentieproducten en stomaproducten kunnen niet geretourneerd worden. Maatwerk; producten die voor u op maat zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden. Uiteraard denken we graag mee als het gaat om een gepaste oplossing. Als door het retourneren van artikelen uit een bestelling van meerdere artikelen, het totaalbedrag van de behouden artikelen onder de € 50,- komt, dan worden de verzendkosten van het aan u terug te betalen bedrag ingehouden.

Wilt u een nieuw product ontvangen?

Nadat wij uw pakket hebben ontvangen, sturen we binnen 2 werkdagen een nieuw product. Is het nieuwe product goedkoper? Een eventueel restbedrag ontvangt u binnen 3 dagen op uw rekening. Is het nieuwe product duurder? Dan ontvangt u van ons een creditnota van de oude order en een factuur van de nieuwe order. Mocht het product niet meer op voorraad zijn, dan storten we het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als waarmee u heeft betaald. Wilt u het nieuwe product op een ander adres of andere dag ontvangen, neem dan contact met ons op.

Meerdere retouren voor 1 bestelling

Per bestelling kunt u maximaal 1 keer kosteloos retourneren bij bedragen boven de € 50,-. Als u bijvoorbeeld 2 artikelen in een keer besteld heeft, daarvan eerst 1 artikel kosteloos terugstuurt en later ook het tweede artikel terug wilt sturen, dan zijn de retourkosten van de tweede retourzending voor uw eigen rekening.

Bedenktermijn en Retourtermijn

U dient te allen tijde de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U heeft dus wel 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product retour wilt sturen en hier melding van te maken. U dient dan wel binnen 14 dagen na deze melding het product retour te sturen

Retour adres

Ter attentie van: Retour AG Thuiscomfort
Straatnaam: Looierstraat 75
Postcode: 6271 BA
Plaats: Gulpen
Land: Nederland

Scroll naar boven